Tottenham Hotspur Stadium London, Engeland

Live verslag Tottenham - Everton

DOELPUNT TOTTENHAM!

• 24'
      Doelpunt! Tottenham Hotspur 2, Everton 0. Schot met rechts van Son Heung-Min (Tottenham Hotspur) vanuit het midden van het strafschopgebied in de rechterbenedenhoek.
  • 22'
    Corner voor Tottenham Hotspur. De bal gaat via Roman Dixon over de achterlijn.
  • 20'
    Buitenspel Everton. Tim Iroegbunam met de pass, maar Dominic Calvert-Lewin staat buitenspel.
  • 17'
  • 17'
    Wedstrijd onderbroken , die niet verder kan door een blessure Cristian Romero (Tottenham Hotspur).
  • 16'
    Overtreding van Tim Iroegbunam (Everton).
  • 16'
    James Maddison (Tottenham Hotspur) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 16'
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Jack Harrison (Everton) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat bijna raak, maar te ver naar links. Op aangeven van Dwight McNeil met een voorzet.