Live verslag Barcelona - Bayern München

•
    Wedstrijd afgelopen, Barcelona 4, Bayern München 1.
  • FT
    Het is afgelopen. Barcelona wint knap met 4-1, mede door 3 doelpunten van Raphinha. Dank voor uw aandacht, fijne avond nog!

DOELPUNT

• 45' +2
      Eerste helft afgelopen, Barcelona 3, Bayern München 1.
  • 45' +1
    De vierde official heeft 2 minuten extra tijd aangekondigd.
  • 45' +1
    2 minuten extra tijd.
  • 45' +1
    En zo gaat ook de derde poging tussen de palen er in.
  • 45'
    Raphinha dribbelt vanaf links naar binnen en schiet de bal knap in de verre hoek.

DOELPUNT

• 45'
      3-1!
  • 43'
    Pogingen tussen de palen dan.
  • 43'
    Barcelona speelt geen goede wedstrijd, maar is wel dodelijk effectief. Tot nu toe leverden alle doelpogingen een doelpunt op.
  • 39'
    Overtreding van Alejandro Balde (Barcelona).
  • 39'
    Michael Olise (Bayern München) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 38'
    López deelde wel een klein duwtje uit daarvoor, maar te klein voor de VAR blijkbaar. De goal staat.
  • 37'
    Overtreding van Lamine Yamal (Barcelona).
  • 37'
    Alphonso Davies (Bayern München) krijgt een vrije trap op de linkervleugel.
  • 37'
    Lewandowski scoort in een leeg doel na een assist van Germín López.

DOELPUNT

DOELPUNT

• 18'
      1-1!
  • 18'
    Er ligt veel ruimte achter de verdediging van Barcelona, daar liggen mogelijkheden voor Bayern.
  • 17'
    Oliseh kan de 16 in dribbelen, maar vindt geen medespeler.
  • 16'
    Kopballetje van Kane, maar zonder kracht. Bovendien was het buitenspel, zo blijkt.
  • 12'
    Overtreding van Kim Min-Jae (Bayern München).
  • 12'
    Robert Lewandowski (Barcelona) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.