Wedstrijd afgelopen, Strasbourg 1, Paris Saint-Germain 2.

DOELPUNT STRASBOURG!

DOELPUNT PSG!

• 48'
      Doelpunt! Strasbourg 0, Paris Saint-Germain 2. Schot met links van Marco Asensio (Paris Saint-Germain) vanuit het midden van het strafschopgebied in de linkerbenedenhoek. Op aangeven van Kylian Mbappé na een snelle counter.
  • 47'
  • 47'
    Wedstrijd onderbroken , die niet verder kan door een blessure Manuel Ugarte (Paris Saint-Germain).
  • 45'
      Tweede helft begint Strasbourg 0, Paris Saint-Germain 1.

• 45' +5
      Eerste helft afgelopen, Strasbourg 0, Paris Saint-Germain 1.
  • 45' +1
    Junior Mwanga (Strasbourg) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 45' +1
    Overtreding van Manuel Ugarte (Paris Saint-Germain).
  • 44'
    Hands van Moïse Sahi (Strasbourg).
  • 44'
    Beraldo (Paris Saint-Germain) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 41'
    Schot met rechts van Habib Diarra (Strasbourg) gered door de keeper! De poging van buiten het strafschopgebied werd gestopt in de linkerbenedenhoek. Op aangeven van Moïse Sahi.
  • 40'
  • 39'
    Wedstrijd onderbroken , die niet verder kan door een blessure Kylian Mbappé (Paris Saint-Germain).
  • 38'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Randal Kolo Muani (Paris Saint-Germain) van buiten het strafschopgebied gaat links naast het doel na een snelle counter.
  • 37'
    Corner voor Strasbourg. De bal gaat via Lucas Hernández over de achterlijn.
  • 36'
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Lucas Hernández (Paris Saint-Germain) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat te hoog en te ver naar links vanuit een dood spelmoment.
  • 35'
    Overtreding van Dilane Bakwa (Strasbourg).
  • 35'
    Lucas Hernández (Paris Saint-Germain) krijgt een vrije trap op de linkervleugel.
  • 34'
    Overtreding van Junior Mwanga (Strasbourg).
  • 34'
    Manuel Ugarte (Paris Saint-Germain) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 33'
    Doelpoging van Marco Asensio (Paris Saint-Germain)! Schot met links van buiten het strafschopgebied wordt geblokt.
  • 32'
    Corner voor Paris Saint-Germain. De bal gaat via Abakar Sylla over de achterlijn.