Live verslag Arsenal - Brighton

DOELPUNT BRIGHTON!

• 57'
      Doelpunt! Arsenal 1, Brighton and Hove Albion 1. Schot met links van João Pedro (Brighton and Hove Albion) vanuit het midden van het strafschopgebied in het midden van het doel.
  • 57'
    Schot met links van Yankuba Minteh (Brighton and Hove Albion) gered door de keeper! De poging vanuit het midden van het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel. Op aangeven van Lewis Dunk met een steekpass.
  • 54'
    Buitenspel Brighton and Hove Albion. Carlos Baleba met de pass, maar Yankuba Minteh staat buitenspel.
  • 52'
    Schot met links van Jack Hinshelwood (Brighton and Hove Albion) gered door de keeper! De poging vanuit het midden van het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel. Op aangeven van Kaoru Mitoma.
  • 52'
    Doelpoging van Carlos Baleba (Brighton and Hove Albion)! Schot met links van buiten het strafschopgebied wordt geblokt.
  • 52'
    Doelpoging van Joël Veltman (Brighton and Hove Albion)! Schot met rechts vanuit het midden van het strafschopgebied wordt geblokt.
  • 48'
    Declan Rice (Arsenal) krijgt zijn tweede gele kaart.
  • 47'
    Overtreding van Declan Rice (Arsenal).
  • 47'
    Joël Veltman (Brighton and Hove Albion) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 46'
    Gemiste doelpoging. Kopbal van Gabriel Magalhães (Arsenal) vanaf de rechterkant van het doelgebied gaat te hoog uit een corner.
  • 45'
    Corner voor Arsenal. De bal gaat via Jack Hinshelwood over de achterlijn.
  • 45'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Declan Rice (Arsenal) vanaf de linkerkant van het strafschopgebied gaat rechts naast het doel. Op aangeven van Jurriën Timber.
  • 45'
      Tweede helft begint Arsenal 1, Brighton and Hove Albion 0.

• 45' +4
      Eerste helft afgelopen, Arsenal 1, Brighton and Hove Albion 0.
  • 45' +2
      Thomas Partey (Arsenal) krijgt een gele kaart vanwege een ernstige overtreding.
  • 45' +2
    Overtreding van Thomas Partey (Arsenal).
  • 45' +2
    João Pedro (Brighton and Hove Albion) krijgt een vrije trap op de linkervleugel.
  • 45' +2
  • 45' +2
    Wedstrijd onderbroken (Brighton and Hove Albion).
  • 45' +1
    Schot met rechts van Leandro Trossard (Arsenal) gered door de keeper! De poging vanaf de linkerkant van het strafschopgebied werd gestopt in de linkerbenedenhoek. Op aangeven van Gabriel Magalhães.
  • 44'
    De vierde official heeft 4 minuten extra tijd aangekondigd.
  • 43'
    Overtreding van Bukayo Saka (Arsenal).
  • 43'
    João Pedro (Brighton and Hove Albion) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 41'
      Declan Rice (Arsenal) krijgt een gele kaart vanwege een ernstige overtreding.
  • 41'
  • 41'
    Joël Veltman (Brighton and Hove Albion) krijgt een vrije trap op de rechtervleugel.