•
    Wedstrijd afgelopen, Wolverhampton Wanderers 2, Leicester City 1.

DOELPUNT WOLVES!

• 65'
      Doelpunt! Wolverhampton Wanderers 2, Leicester City 1. Schot met rechts van Daniel Podence (Wolverhampton Wanderers) van buiten het strafschopgebied in de linkerbenedenhoek. Op aangeven van Leander Dendoncker.Doelpunt bevestigd door VAR.
  • 64'
    Overtreding van Raúl Jiménez (Wolverhampton Wanderers).
  • 64'
    Ricardo Pereira (Leicester City) krijgt een vrije trap op de rechtervleugel.
  • 63'
    Corner voor Leicester City. De bal gaat via Maximilian Kilman over de achterlijn.
  • 61'
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Youri Tielemans (Leicester City) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat bijna raak, maar net naast de linkerbovenhoek. Op aangeven van Ademola Lookman.
  • 60'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Rúben Neves (Wolverhampton Wanderers) van buiten het strafschopgebied gaat te hoog uit een directe vrije trap.
  • 59'
    Hwang Hee-Chan (Wolverhampton Wanderers) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 59'
    Overtreding van Wilfred Ndidi (Leicester City).
  • 58'
    Schot met rechts van Ademola Lookman (Leicester City) gered door de keeper! De poging vanaf de linkerkant van het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel. Op aangeven van Kiernan Dewsbury-Hall.
  • 57'
       Wissel bij Wolverhampton Wanderers. Hwang Hee-Chan komt in het veld voor João Moutinho.
  • 57'
    Buitenspel Wolverhampton Wanderers. Rúben Neves met de pass, maar Nélson Semedo staat buitenspel.
  • 56'
    Schot met rechts van Patson Daka (Leicester City) gered door de keeper! De poging vanaf de rechterkant van het strafschopgebied werd gestopt in de rechterbenedenhoek.
  • 54'
  • 54'
    Overtreding van João Moutinho (Wolverhampton Wanderers).
  • 51'
    Kopbal van Wilfred Ndidi (Leicester City) gered door de keeper! De poging vanuit het midden van het strafschopgebied werd gestopt in de rechterbovenhoek. Op aangeven van Youri Tielemans met een voorzet.
  • 51'
    Corner voor Leicester City. De bal gaat via Nélson Semedo over de achterlijn.
  • 50'
    Corner voor Leicester City. De bal gaat via Leander Dendoncker over de achterlijn.
  • 49'
    Corner voor Leicester City. De bal gaat via Romain Saïss over de achterlijn.
  • 49'
    Doelpoging van Ricardo Pereira (Leicester City)! Schot met rechts vanaf de rechterkant van het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Youri Tielemans.
  • 47'
    Overtreding van Romain Saïss (Wolverhampton Wanderers).
  • 47'
  • 45'
      Tweede helft begint Wolverhampton Wanderers 1, Leicester City 1.

• 45' +2
      Eerste helft afgelopen, Wolverhampton Wanderers 1, Leicester City 1.
  • 45' +1
  • 44'
    Gemiste doelpoging. Kopbal van Romain Saïss (Wolverhampton Wanderers) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat links naast het doel. Op aangeven van João Moutinho met een voorzet uit een corner.
  • 44'
    Corner voor Wolverhampton Wanderers. De bal gaat via Luke Thomas over de achterlijn.