Live verslag Heidenheim - Frankfurt

• 90' +7
      Tweede helft afgelopen, 1. FC Heidenheim 1846 1, Eintracht Frankfurt 2.
  • 90' +7
    Kopbal van Patrick Mainka (1. FC Heidenheim 1846) gered door de keeper! De poging vanuit het midden van het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel. Op aangeven van Florian Pick met een voorzet.
  • 90' +5
    Overtreding van Norman Theuerkauf (1. FC Heidenheim 1846).
  • 90' +5
    Mario Götze (Eintracht Frankfurt) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 90' +4
    Hrvoje Smolcic (Eintracht Frankfurt) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 90' +4
    Overtreding van Marvin Pieringer (1. FC Heidenheim 1846).
  • 90' +3
    Gemiste doelpoging. Kopbal van Tim Kleindienst (1. FC Heidenheim 1846) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat rechts naast het doel. Op aangeven van Norman Theuerkauf met een voorzet.
  • 90' +1
    Corner voor 1. FC Heidenheim 1846. De bal gaat via Kevin Trapp over de achterlijn.
  • 90' +1
    Kopbal van Marvin Pieringer (1. FC Heidenheim 1846) gered door de keeper! De poging vanuit het midden van het strafschopgebied werd gestopt in de linkerbenedenhoek. Op aangeven van Tim Kleindienst met een kopbal.
  • 90'
  • 89'
    Wedstrijd onderbroken , die niet verder kan door een blessure Hugo Ekitike (Eintracht Frankfurt).
  • 85'
      Kevin Trapp (Eintracht Frankfurt) krijgt een gele kaart.
  • 84'
    Gemiste doelpoging. Kopbal van Patrick Mainka (1. FC Heidenheim 1846) vanaf de rechterkant van het doelgebied gaat te hoog. Op aangeven van Norman Theuerkauf met een voorzet uit een corner.
  • 84'
       Wissel bij 1. FC Heidenheim 1846. Florian Pick komt in het veld voor Eren Dinkçi.
  • 84'
       Wissel bij Eintracht Frankfurt. Hrvoje Smolcic komt in het veld voor Ansgar Knauff.
  • 83'
    Corner voor 1. FC Heidenheim 1846. De bal gaat via Farès Chaïbi over de achterlijn.
  • 79'
    Gemiste doelpoging. Kopbal van Jan Schöppner (1. FC Heidenheim 1846) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat te hoog. Op aangeven van Norman Theuerkauf met een voorzet uit een corner.
  • 79'
    Corner voor 1. FC Heidenheim 1846. De bal gaat via Ellyes Skhiri over de achterlijn.
  • 79'
    Overtreding van Ansgar Knauff (Eintracht Frankfurt).
  • 79'
    Jonas Föhrenbach (1. FC Heidenheim 1846) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 78'
       Wissel bij Eintracht Frankfurt. Mario Götze komt in het veld voor Omar Marmoush.
  • 76'
      Hugo Ekitike (Eintracht Frankfurt) krijgt een gele kaart.
  • 76'
  • 76'
    Wedstrijd onderbroken (1. FC Heidenheim 1846).
  • 76'
  • 75'
  • 74'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Hugo Ekitike (Eintracht Frankfurt) vanaf de rechterkant van het doelgebied gaat bijna raak, maar te ver naar rechts. Op aangeven van Farès Chaïbi met een voorzet uit een corner.
  • 73'
    Corner voor Eintracht Frankfurt. De bal gaat via Jonas Föhrenbach over de achterlijn.
  • 73'
    Doelpoging van Farès Chaïbi (Eintracht Frankfurt)! Schot met rechts van buiten het strafschopgebied wordt geblokt.
  • 71'
       Wissel bij 1. FC Heidenheim 1846. Stefan Schimmer komt in het veld voor Nikola Dovedan.
  • 69'
    Schot met rechts van Omar Marmoush (Eintracht Frankfurt) gered door de keeper! De poging vanuit het midden van het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel.
  • 69'
    Schot met rechts van Tuta (Eintracht Frankfurt) gered door de keeper! De poging vanuit het midden van het strafschopgebied werd gestopt in de rechterbenedenhoek.
  • 68'
    Gemiste doelpoging. Kopbal van Hugo Ekitike (Eintracht Frankfurt) van heel dichtbij gaat links naast het doel uit een corner.
  • 68'
    Kopbal van Tuta (Eintracht Frankfurt) gered door de keeper! De poging vanuit het midden van het strafschopgebied werd gestopt boven in het midden van het doel. Op aangeven van Farès Chaïbi met een voorzet.
  • 67'
  • 67'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Marvin Pieringer (1. FC Heidenheim 1846) vanaf de rechterkant van het strafschopgebied gaat rechts naast het doel. Op aangeven van Eren Dinkçi.
  • 65'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Eren Dinkçi (1. FC Heidenheim 1846) van buiten het strafschopgebied gaat links naast het doel. Op aangeven van Tim Kleindienst met een kopbal.
  • 65'
       Wissel bij Eintracht Frankfurt. Ellyes Skhiri komt in het veld voor Robin Koch , die niet verder kan door een blessure.
  • 65'
  • 64'
    Wedstrijd onderbroken , die niet verder kan door een blessure Robin Koch (Eintracht Frankfurt).
  • 64'
  • 63'
    Overtreding van Niels Nkounkou (Eintracht Frankfurt).
  • 63'
    Adrian Beck (1. FC Heidenheim 1846) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 62'
    Corner voor Eintracht Frankfurt. De bal gaat via Kevin Müller over de achterlijn.
  • 62'
    Schot met links van Hugo Ekitike (Eintracht Frankfurt) gered door de keeper! De poging vanuit een moeilijke hoek aan de linkerkant werd gestopt in de linkerbovenhoek. Op aangeven van Omar Marmoush.