DOELPUNT REAL MADRID!

EIGEN DOELPUNT!

DOELPUNT BETIS!

• 34'
      Doelpunt! Real Betis 1, Real Madrid 1. Kopbal van Aissa Mandi (Real Betis) van heel dichtbij in de rechterbovenhoek. Op aangeven van Sergio Canales met een voorzet uit een corner.
  • 33'
    Corner voor Real Betis. Veroorzaakt door Sergio Ramos.
  • 27'
    Overtreding van Casemiro (Real Madrid).
  • 27'
    Nabil Fekir (Real Betis) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 27'
    Overtreding van Ferland Mendy (Real Madrid).
  • 27'
    Joaquín (Real Betis) krijgt een vrije trap op de rechtervleugel.
  • 24'
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Antonio Sanabria (Real Betis) vanaf de linkerkant van het strafschopgebied te hoog. Op aangeven van Joel Robles.
  • 23'
    Karim Benzema (Real Madrid) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 23'
    Overtreding van Aissa Mandi (Real Betis).
  • 23'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Guido Rodríguez (Real Betis) van buiten het strafschopgebied bijna raak, maar te ver naar links. Op aangeven van Joaquín uit een corner.
  • 22'
    Corner voor Real Betis. Veroorzaakt door Raphael Varane.
  • 19'
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Nabil Fekir (Real Betis) vanaf de linkerkant van het strafschopgebied bijna raak, maar te ver naar rechts. Op aangeven van Joaquín.
  • 17'
    Overtreding van Federico Valverde (Real Madrid).
  • 17'
    Emerson (Real Betis) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 16'
    Corner voor Real Madrid. Veroorzaakt door Álex Moreno.
  • 14'
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Sergio Ramos (Real Madrid) vanuit het midden van het strafschopgebied bijna raak, maar te ver naar rechts.