U-Power Stadium Monza, Italië

Live verslag Monza - Milan

DOELPUNT MONZA!

• 90' +4
      Doelpunt! Monza 4, AC Milan 2. Schot met rechts van Lorenzo Colombo (Monza) vanaf de rechterkant van het strafschopgebied in de rechterbenedenhoek. Op aangeven van Matteo Pessina na een snelle counter.
  • 90' +1
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Christian Pulisic (AC Milan) vanuit een moeilijke hoek aan de rechterkant gaat bijna raak, maar te ver naar rechts. Op aangeven van Rafael Leão met een voorzet.

DOELPUNT MILAN!

• 45' +9
      Eerste helft afgelopen, Monza 2, AC Milan 0.
  • 45' +8
    Schot met rechts van Alessandro Florenzi (AC Milan) gered door de keeper! De poging van buiten het strafschopgebied werd gestopt in de linkerbenedenhoek.
  • 45' +7
      Matteo Pessina (Monza) krijgt een gele kaart vanwege een ernstige overtreding.
  • 45' +7
    Overtreding van Matteo Pessina (Monza).
  • 45' +7
    Théo Hernández (AC Milan) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.

• 45' +5
      Doelpunt! Monza 2, AC Milan 0. Schot met rechts van Dany Mota (Monza) vanuit het midden van het strafschopgebied in de rechterbenedenhoek. Op aangeven van Andrea Colpani na een snelle counter.
  • 45' +4
    Overtreding van Milan Djuric (Monza).
  • 45' +4
    Matteo Gabbia (AC Milan) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 45' +4
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Théo Hernández (AC Milan) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat te hoog en te ver naar links.
  • 45' +3
    Doelpoging van Luka Jovic (AC Milan)! Schot met rechts vanuit het midden van het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Ruben Loftus-Cheek met een kopbal.
  • 45' +2
    Overtreding van Dany Mota (Monza).
  • 45' +2
    Samuel Chukwueze (AC Milan) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 45' +1
    Doelpoging van Théo Hernández (AC Milan)! Schot met links vanaf de linkerkant van het strafschopgebied wordt geblokt.