Live verslag Ipswich - Liverpool

DOELPUNT

DOELPUNT

• 60'
      Doelpunt! Ipswich Town 0, Liverpool 1. Schot met links van Diogo Jota (Liverpool) vanuit het midden van het strafschopgebied in de linkerbovenhoek. Op aangeven van Mohamed Salah.
  • 59'
    Veel kansen nu voor Liverpool. Mac Allister, Jota en Diaz schoten op het doel van Ipswich, maar nog zonder succes.
  • 56'
       Wissel bij Ipswich Town. Ben Johnson komt in het veld voor Wes Burns , die niet verder kan door een blessure.
  • 56'
  • 55'
    Wedstrijd onderbroken , die niet verder kan door een blessure Wes Burns (Ipswich Town).
  • 55'
    Chaos alom in Ipswich. Liverpool wil een penalty zien, maar het is al buitenspel. Vooralsnog 0-0.
  • 52'
    Buitenspel Ipswich Town. Omari Hutchinson met de pass, maar Leif Davis staat buitenspel.
  • 52'
    Jacob Greaves (Ipswich Town) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.