Wedstrijd afgelopen, Chelsea 0, Manchester City 2.

DOELPUNT MAN CITY!

• 45' +6
      Eerste helft afgelopen, Chelsea 0, Manchester City 1.
  • 45' +5
    Doelpoging van Christopher Nkunku (Chelsea)! Schot met rechts vanuit het midden van het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Nicolas Jackson.
  • 45' +4
  • 45' +3
    Wedstrijd onderbroken , die niet verder kan door een blessure Enzo Fernández (Chelsea).
  • 45' +1
    Kevin De Bruyne (Manchester City) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 45' +1
    Overtreding van Nicolas Jackson (Chelsea).
  • 43'
    Buitenspel Chelsea. Cole Palmer met de pass, maar Nicolas Jackson staat buitenspel.
  • 43'
    Schot met links van Cole Palmer (Chelsea) gered door de keeper! De poging van buiten het strafschopgebied werd gestopt in de linkerbenedenhoek. Op aangeven van Christopher Nkunku.
  • 42'
  • 40'
    Wedstrijd onderbroken , die niet verder kan door een blessure Savinho (Manchester City).
  • 39'
    Schot met links van Bernardo Silva (Manchester City) gered door de keeper! De poging vanaf de linkerkant van het strafschopgebied werd gestopt in de linkerbenedenhoek. Op aangeven van Kevin De Bruyne.
  • 38'
    Corner voor Chelsea. De bal gaat via Manuel Akanji over de achterlijn.
  • 38'
    Doelpoging van Enzo Fernández (Chelsea)! Schot met links vanaf de linkerkant van het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Nicolas Jackson.
  • 37'
    Doelpoging van Josko Gvardiol (Manchester City)! Schot met links vanaf de linkerkant van het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Jérémy Doku.
  • 36'
    Corner voor Manchester City. De bal gaat via Robert Sánchez over de achterlijn.
  • 36'
    Schot met rechts van Jérémy Doku (Manchester City) gered door de keeper! De poging van buiten het strafschopgebied werd gestopt in de linkerbovenhoek.
  • 36'
    Overtreding van Manuel Akanji (Manchester City).
  • 36'
    Enzo Fernández (Chelsea) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 34'
    Buitenspel Chelsea. Moisés Caicedo met de pass, maar Nicolas Jackson staat buitenspel.
  • 34'
    Doelpoging van Mateo Kovacic (Manchester City)! Schot met rechts van buiten het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Savinho.
  • 25'
    Manuel Akanji (Manchester City) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 25'
    Overtreding van Christopher Nkunku (Chelsea).
  • 24'
    Overtreding van Malo Gusto (Chelsea).
  • 24'
    Jérémy Doku (Manchester City) krijgt een vrije trap op de linkervleugel.
  • 21'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Kevin De Bruyne (Manchester City) van buiten het strafschopgebied gaat bijna raak, maar te ver naar rechts. Op aangeven van Savinho.