EIGEN DOELPUNT!

• 45' +3
      Eerste helft afgelopen, VfB Stuttgart 2, FSV Mainz 05 1.
  • 45'
    Doelpoging van Hong Hyun-Seok (FSV Mainz 05)! Schot met links vanaf de rechterkant van het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Anthony Caci.
  • 45'
    De vierde official heeft 3 minuten extra tijd aangekondigd.
  • 44'
    Hong Hyun-Seok (FSV Mainz 05) krijgt een vrije trap op de rechtervleugel.
  • 44'
    Overtreding van Maximilian Mittelstädt (VfB Stuttgart).

• 42'
    Doelpunt! VfB Stuttgart 2, FSV Mainz 05 1. Nadiem Amiri (FSV Mainz 05) benut de penalty met een Schot met rechts in het midden van het doel.
  • 41'
    Strafschop FSV Mainz 05. Jonathan Burkardt lokt een overtreding uit in het strafschopgebied.
  • 41'
    Strafschop veroorzaakt door Enzo Millot (VfB Stuttgart) na een overtreding in het strafschopgebied.
  • 37'
    Overtreding van Lee Jae-Sung (FSV Mainz 05).
  • 37'
    Atakan Karazor (VfB Stuttgart) krijgt een vrije trap op de rechtervleugel.
  • 35'
      Atakan Karazor (VfB Stuttgart) krijgt een gele kaart vanwege een ernstige overtreding.
  • 35'
    Hong Hyun-Seok (FSV Mainz 05) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 35'
    Overtreding van Atakan Karazor (VfB Stuttgart).
  • 34'
    Corner voor FSV Mainz 05. De bal gaat via Alexander Nübel over de achterlijn.
  • 34'
    Schot met rechts van Nadiem Amiri (FSV Mainz 05) gered door de keeper! De poging van buiten het strafschopgebied werd gestopt boven in het midden van het doel.
  • 32'
    Schot met rechts van Jonathan Burkardt (FSV Mainz 05) gered door de keeper! De poging vanuit het midden van het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel. Op aangeven van Lee Jae-Sung met een steekpass.
  • 30'
    Corner voor VfB Stuttgart. De bal gaat via Kaishu Sano over de achterlijn.
  • 30'
    Doelpoging van Angelo Stiller (VfB Stuttgart)! Schot met links vanuit het midden van het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Deniz Undav.
  • 28'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Deniz Undav (VfB Stuttgart) van buiten het strafschopgebied gaat bijna raak, maar te ver naar rechts. Op aangeven van Chris Führich.
  • 26'
    Buitenspel FSV Mainz 05. Nadiem Amiri met de pass, maar Jonathan Burkardt staat buitenspel.
  • 24'
    Doelpoging van Nadiem Amiri (FSV Mainz 05)! Schot met rechts van buiten het strafschopgebied wordt geblokt.
  • 22'
  • 20'
    Wedstrijd onderbroken , die niet verder kan door een blessure Pascal Stenzel (VfB Stuttgart).
  • 19'
    Schot met rechts van Nadiem Amiri (FSV Mainz 05) gered door de keeper! De poging van buiten het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel. Op aangeven van Lee Jae-Sung.
  • 15'
    Lee Jae-Sung (FSV Mainz 05) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 15'
    Overtreding van Anrie Chase (VfB Stuttgart).

DOELPUNT STUTTGART!

• 14'
      Doelpunt! VfB Stuttgart 2, FSV Mainz 05 0. Schot met rechts van Jamie Leweling (VfB Stuttgart) vanaf de rechterkant van het strafschopgebied in de rechterbovenhoek. Op aangeven van Alexander Nübel.
  • 13'
  • 12'
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Enzo Millot (VfB Stuttgart) vanaf de linkerkant van het strafschopgebied gaat rechts naast het doel.
  • 10'
    Doelpoging van Deniz Undav (VfB Stuttgart)! Schot met rechts vanuit het midden van het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Enzo Millot.
  • 9'
    Gemiste doelpoging. Kopbal van Pascal Stenzel (VfB Stuttgart) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat rechts naast het doel. Op aangeven van Angelo Stiller met een voorzet.