Hugo Borst doet twee pogingen om Maurice Steijn uit de tent te lokken

5 oktober 2024, 19:19   Bijgewerkt: 5 oktober 2024, 19:39
Foto: © ESPN

Maurice Steijn is zaterdagavond aanwezig bij De Eretribune van ESPN en blikt in de uitzending terug op zijn korte dienstverband als trainer van Ajax. Tafelgenoot Hugo Borst doet enkele pogingen om Steijn uit de tent te lokken, maar dat laat de clubloze trainer niet gebeuren.

Omdat een aankoop als Josip Sutalo onder Francesco Farioli beter rendeert dan onder Steijn, zegt Borst: “Mislintat had er toch kijk op.” Destijds was Sven Mislintat de technisch directeur van Ajax en hij onderhield een slechte relatie met Steijn.

Artikel gaat verder onder video

De trainer antwoordt lachend: “Haha, ik ga er maar niet op in.” Borst vraagt daarna of Steijn, na het debacle bij Ajax, ‘extra meevoelt’ met trainers die in het nauw zitten. “Wanneer stuurde je voor het laatst een appje aan Hedwiges Maduro?” Vanwege de mindere prestaties van Almere City staat Maduro onder druk, maar de opmerking van Borst valt niet los te zien van de verstoorde relatie tussen Steijn en Maduro.

LEES OOK: Hugo Borst: 'Ik ben het zo zat, die debiele voetballers, het ziet er niet uit'

Steijn gunt Priske succes

Steijn laat zich opnieuw niet verleiden tot het doen van pittige uitspraken. “Neuh, ik voel niet mee met trainers in het nauw. Dat is nu eenmaal part of the job. Ik hoop wel voor alle trainers die het moeilijk hebben dat ze het tij keren. Ik was blij voor Brian Priske, die met Feyenoord won van Girona. Ik weet hoe het is als het minder gaat.”

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Farioli wil nieuw contract voor 'onmisbare' schakel, die bijna naar AS Roma vertrok

Ajax-trainer Francesco Farioli maakt zich hard voor de contractverlenging van een van zijn spelers.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Rudolf21.
Link gekopieerd!
    14
    + 1
avatar

Sutalo beter spelen? Hoe slecht was ie vorig jaar dan wel niet. Had de tv eens aangezet tijdens RKC-Ajax. Zag Sutalo een grote blunder maken. Had geluk dat de tegenstander over zijn eigen benen struikelde anders was t gewoon 1-0 voor RKC.

FCUtrecht2024
Link gekopieerd!
    33
    + 1
avatar

steijn heeft gewoon geen zin om nog meer modder te gooien. Hij weet dat hij niet de beste tijd had bij Ajax, maar om dan maar te blijven hangen in dat drama... Laat die man met rust.

Sticks
Link gekopieerd!
    23
    + 1
avatar

Helemaal mee eens.

Sticks
Link gekopieerd!
    30
    + 1
avatar

Niet dat ik nou fan van Steijn ben, maar ik vind het toch heel leuk dat hij zich door Hugo Borst niet laat piepelen. Waarom moet je ook iemand uit de tent lokken in een programma? Kijkcijfers? Sensatie? Belachelijk. Behandel je gasten gewoon met fatsoen.

Rudolf21.
Link gekopieerd!
    7
    + 1
avatar

Hahahaha. Misschien kan je er nog wat van leren.

RustigeReinier
Link gekopieerd!
    28
    + 1
avatar

Interessant hoe Steijn zich niet laat verleiden tot uitspraken.. Misschien is hij eindelijk volwassen geworden.. of hij heeft gewoon geleerd van zijn fouten bij Ajax..

Sticks
Link gekopieerd!
    22
    + 1
avatar

Het kleutertje dat werkelijk óveral op hapt, elke dag zonder uitzondering als een vlieg op poep gaat me vertellen dat ik ergens nog iets van kan leren. Ik lach me gek. Wat een clown. 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 (tien tegen één gaat ie hier ook weer op los)

Vito
Link gekopieerd!
    15
    + 1
avatar

Het staat in zijn riante afkoopsom. Dat is standaard bij ontslag. Niet negatief uitlaten over de ex werkgever en wederzijds ook. Ajax heeft zich ook niet negatief uitgelaten over Steijn, zelfde als met Susan Lenderink die er een puinhoop van heeft gemaakt. Enige goede van haar was het tegenhouden van Ocampos voor 25 miljoen. Onverantwoord, werd huur transfer en binnen 6 maanden weer terug naar Sevilla. Heeft Ajax veel geld bespaard. Haar enige goede daad,

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen