Jordan Henderson zorgt voor opschudding: 'Rot op, Farioli durft het hem niet te zeggen'

22 oktober 2024, 15:24
Foto: © Imago/realtimes

Journalist Henk Spaan stoort zich mateloos aan de vrije trappen van Ajax-middenvelder Jordan Henderson. De verdedigende middenvelder staat regelmatig achter de bal bij standaardsituaties van de Amsterdammers, maar Spaan vindt dat trainer Francesco Farioli hem daar weg moet sturen. Hugo Borst is het volledig met zijn collega eens.

In de Hard Gras Podcast begint tafelgast Borst over de standaardsituaties van Ajax in de uitwedstrijd tegen Heracles Almelo: "Henderson nam wel weer vrije trappen. In de muur, weer...", verzucht Borst, waarna Spaan fel inhaakt: "Rot op", zegt de journalist tegen Henderson als het gaat om het nemen van vrije trappen: "Sodemieter op! Daarna ging Henderson uitleggen aan Kenneth Taylor en Bertrand Traoré wat hij bedacht had als een ontzettend goede variant van een vrije trap."

© HardGrasPodcast
Artikel gaat verder onder video

Spaan heeft het vermoeden dat Ajax-trainer Farioli niet durft in te grijpen als het gaat om de vrije trappen van de Engelse middenvelder: "Het was helemaal niks. De trainer durft waarschijnlijk niet te zeggen tegen Henderson, van: blijf eens met je poten van die bal", denkt Spaan.

De journalist van Het Parool is niet de enige die kritisch is op het feit dat Henderson regelmatig vrije trappen neemt bij Ajax. Kenneth Perez keek er ook van op, maar vond het vooral zorgelijk dat er in Nederland geen betere vrije trappen nemers rondlopen: “Bij Ajax neemt Jordan Henderson - Jordan Henderson! – de vrije trappen. Die heeft bij zijn eerdere clubs nog nooit een vrije trap mogen nemen. Dat geeft stof tot denken", zei de analist destijds.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Erwin van de Looi stapt boos op Wout Weghorst af: dit is wat hij zei tegen de Ajax-spits

Erwin van de Looi stapte zondagmiddag na afloop van Heracles Almelo - Ajax (3-4) het veld op om verhaal te halen bij Wout Weghorst.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Sticks
Link gekopieerd!
    11
    + 1
avatar

Alsof Henk Spaan weet wat Farioli wel of niet durft. Henk Spaan moet zich langzaam aan eens gaan melden in een bejaardencentrum in plaats van de analist uit te hangen.

FriesR
Link gekopieerd!
    14
    + 1
avatar

Of zijn kop kaal laten scheren, misschien vinden ze wel hersens eronder. Maar staat de knop uit ahah

Rudolf21.
Link gekopieerd!
    21
    + 1
avatar

Farioli bezwijkt voor zulke spelers heeft totaal geen zeggenschap in het elftal verder. Vergeet niet dat Farioli maar een snotneusje is in de ogen van Henderson.

GroteMarktGroningenРибний ринок
Link gekopieerd!
    11
    + 1
avatar

Ach als snotneus Farioli met Ajax maar 2e kan worden toch ? En waarom zou het niet kunnen ? Behalve PSV zijn de overige clubs toch niet om bang van te worden voor Ajax ? Eenheidsworst.

Rudolf21.
Link gekopieerd!
    18
    + 1
avatar

Denk je dat echt? Wat ik al vaker aangaf na Willem 2 krijg je 6 wedstrijden waar je maar maximaal 1 punt gaat halen.

R MN
Link gekopieerd!
    15
    + 1
avatar

@R21... Heb jij jouw Totoformulier al ingeleverd...luchtfietser..🚲🚲

Rudolf21.
Link gekopieerd!
    14
    + 1
avatar

Ik voorspelde ook een overwinning van Heracles op Ajax.. helaas had ik niet gekeken wie de scheidsrechter van dienst was die wedstrijd.

kpd
Link gekopieerd!
    14
    + 1
avatar

Rudolfje zou het eens op de kermis proberen met je glazen bol, ben je meteen onder gelijkgestemden en kan je lekker de grote denker uithangen, misschien dat ze je daar serieus nemen

Zadkine
Link gekopieerd!
    13
    + 1
avatar

Zit het probleem überhaupt niet dieper, Nederlands elftal kan niets uit een standaard situatie. Bij Ajax had je Perez, Schone de afgelopen 20 jaar. Psv heeft Veerman maar nooit een directe en bij Feyenoord misschien Hwang, Stengs maar is het ook niet.

Dexi
Link gekopieerd!
    20
    + 1
avatar

Een Italiaan uit Frankrijk en een Engelsman uit Saudi-Arabië komen aan in Amsterdam. De Italiaan zegt "Ik hoorde dat je een specialist bent in vrije trappen!" De Engelsman grijnst en antwoordt "Ja, vooral als het gaat om het raken van de muur!" De Italiaan schudt zijn hoofd en zegt, "Je raakt die muur zo vaak, neem de volgende keer een verfkwast mee dan kun je het gelijk schilderen!"

Brigges
Link gekopieerd!
    16
    + 1
avatar

Farioli en Henderson horen beiden niet bij Ajax thuis, zo simpel is het

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen