Romano: 'Mazraoui wil naar United en hoopt samen met De Ligt de overstap te maken'

26 juli 2024, 23:13
Foto: © Imago

De transfer van Noussair Mazraoui naar West Ham United zal niet doorgaan, ook omdat de oud-Ajacied zijn zinnen op een transfer naar het Manchester United van Erik ten Hag heeft gezet. Zaakwaarnemer Rafaele Pimenta heeft met de Red Devils gesproken over én Mazraoui én Matthijs de Ligt.

Mazraoui leek lange tijd op weg te zijn naar het West Ham United van onder andere Edson Alvarez en Mohamed Kudus, maar daar ging vrijdag toch een streep door. Er werd geen akkoord bereikt met de entourage van de rechtsback. Nu blijkt dat Manchester United op het juiste moment zat te wachten om toe te slaan.

Artikel gaat verder onder video

Volgens Fabrizio Romano wil Mazraoui heel graag met Erik ten Hag herenigd worden. Het obstakel voor de transfer is nu Aaron Wan-Bissaka, de rechtsback van United die ook een transfer kan maken. De Engelsman werd ook meermaals in verband gebracht met West Ham United, maar ook die overstap lijkt niet door te gaan. Als Wan-Bissaka vertrekt, is er ruimte voor Mazraoui. Er is ook gedacht aan een ruildeal met Internazionale: dan zou Denzel Dumfries naar Engeland trekken, terwijl Wan-Bissaka in Milaan zou gaan voetballen.

Tijdens de gesprekken met zaakwaarnemer Pimenta werd er dus ook gesproken over een transfer van De Ligt, teamgenoot van Mazraoui bij Bayern München. De Nederlandse verdediger wordt al een tijdje in verband gebracht met een uitgaande transfer.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen