De Zeeuw: "Geruchten over Ajax irriteren me"

16 juni 2008, 08:13   Bijgewerkt: 16 juni 2008, 09:35

Demy de Zeeuw heeft genoeg van alle geruchten die over hem rondgaan. De middenvelder van AZ wordt de laatste weken regelmatig in verband gebracht met Ajax, maar baalt daar als een stekker van. "Ik lees de meeste rare verhalen, maar de waarheid is dat er helemaal niets speelt", vertelt de 25-jarige international.

Enkele weken geleden werd De Zeeuw voor het eerst gelinkt aan Ajax, waar hij als defensieve middenvelder de rol van Edgar Davids zou moeten overnemen. Deze week werden die berichten aangewakkerd door uitlatingen van zijn vader, die verklaarde dat het voor Demy 'een jongensdroom zou zijn om voor Ajax te spelen'.

De Zeeuw

De Zeeuw

De Zeeuw baalt er vooral van, dat door het betreffende interview de geruchten over een mogelijke transfer naar Ajax verder toegenomen zijn. "En dat terwijl er echt helemaal niets speelt tussen mij en Ajax", moppert hij. "Dat meen ik echt. Ik lees zelf ook van alles in de media, maar daar klopt niets van. Daar baal ik van, want het is niet erg respectvol richting AZ als er telkens van alles geschreven wordt."

De Zeeuw zit duidelijk met de situatie in zijn maag. "Al die geruchten irriteren me. Bovendien vind ik het vervelend richting AZ. Het is namelijk helemaal niet zo dat ik per se weg wil uit Alkmaar. Ik heb het daar prima naar mijn zin. Natuurlijk zou ik best hogerop willen, maar dat wil iedere speler. Als er een mooie club voor me komt, wil ik best luisteren. Maar zo niet, dan niet. Dan blijf ik gewoon bij AZ. Zo is het, niet anders. Dus het moet maar eens ophouden met al die geruchten."

Door: Roland Mather

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen