Van Gaal nu weer hoopvol over titelkansen

Ger
2 maart 2007, 13:35   Bijgewerkt: 2 maart 2007, 14:04

Na het gelijkspel tegen streekgenoot en rivaal Ajax, was AZ-trainer Louis van Gaal enigszins pessimistisch over zijn titelkansen. De Amsterdammer spreekt zich echter nu weer hoopvol over uit over de kansen van AZ. De flamboyante coach is bovendien trots dat de Alkmaarse club nog verschillende prijzen kan pakken.

"AZ is de enige club in Nederland die nog op drie fronten actief is. Dat is iets om trots op te zijn", aldus de oefenmeester. De voormalig trainer van onder meer FC Barcelona en het Nederlands elftal is trots op hoe de ploeg ervoor staat. "Anderhalf jaar geleden speelden spelers als Danny Koevermans en Demy de Zeeuw nog in de eerste divisie. Die moeten allemaal wennen aan het continu spelen van midweekse wedstrijden."

Zoals, inmiddels gewoonlijk, had de 55-jarige van Gaal ook weer in compliment in petto voor zijn aanvoerder Shota Arveladze. "De enige die dat allemaal al meegemaakt heeft, en dus aankan, is Shota Arveladze." AZ speelt zondag tegen FC Utrecht. De club zag rechtsbuiten Julian Jenner net op tijd fit geraken voor de confrontatie met de Domstedelingen, maar moet Gretar Steinsson en Kew Jaliens waarschijnlijk wel missen. 

Bron: AZ.nl

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen