'PSG hangt absurd prijskaartje om nek van Mbappé'

12 oktober 2022, 15:23   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Mocht Kylian Mbappé daadwerkelijk vertrekken uit Frankrijk, is Paris Saint-Germain niet van plan om hem voor een bescheiden transfersom te laten gaan. De Franse steraanvaller, die inzet op een breuk met de Franse topclub, kan met afstand de duurste speler ooit worden.

Volgens het Franse Footmercato heeft PSG een prijskaartje van liefst vierhonderd miljoen euro om de nek van Mbappé gehangen. Wat die transfersom extra absurd maakt, is dat hij over anderhalf jaar gratis op te pikken is. Normaliter drukt dat de vraagprijs enigszins, maar in dit geval blijft Paris Saint-Germain een megabedrag vragen voor de aanvaller.

Mbappé heeft zijn zinnen gezet op een vertrek in januari omdat Paris Saint-Germain enkele afspraken niet zou zijn nagekomen, zo meldde Marca. Hoewel ploeggenoten en coach Christophe Galtier zeiden dat ze niet op de hoogte waren van het nieuws, lijkt een vertrek van misschien wel de beste speler ter wereld aanstaande.

De aanvaller was dinsdagavond nog trefzeker in de Champions League. Vanaf elf meter opende hij de score tegen Benfica. Het duel eindigde in een 1-1 gelijkspel.

Lees ook: PSG-coach krijgt vragen over Mbappé

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen