Goed nieuws voor Ajax: Bassey reist gewoon mee naar Liverpool

12 september 2022, 11:10   Bijgewerkt: 12 september 2022, 11:17

Calvin Bassey is zoals verwacht fit genoeg om met Ajax af te reizen naar Engeland voor de wedstrijd tegen Liverpool. De verdediger viel afgelopen zaterdag tegen sc Heerenveen geblesseerd uit, maar is alweer hersteld. Ajax mist wel drie andere spelers in de wedstrijdselectie.

De situatie van Mohamed Ihattaren is bekend, terwijl Owen Wijndal en Francisco Conceicão geblesseerd zijn. Bassey is maandagochtend dus wel gewoon met zijn ploeggenoten in het vliegtuig gestapt. De onzekerheid over het meespelen van de linkspoot werd na de wedstrijd tegen Heerenveen al grotendeels weggenomen door trainer Alfred Schreuder, die ook vier jongelingen meeneemt naar Liverpool.

Youri Baas, Youri Regeer, Kristian Hlynsson en Lorenzo Lucca slaan maandagavond de wedstrijd van Jong Ajax tegen NAC Breda over. Zij zitten namelijk ook bij de selectie van Schreuder, die zo goed als op volle sterkte afreist naar Anfield. Daar moet hij weer de puzzel in de voorhoede gaan leggen. Door het goede spel van verschillende aanvallers nemen de mogelijkheden voor Schreuder met de week toe.

Liverpool

Dinsdagavond (21.00 uur) treft Ajax in Liverpool een gewond dier. De ploeg van manager Jürgen Klopp is zwak begonnen aan het nieuwe seizoen van de Premier League. In zes wedstrijden pakten The Reds pas negen punten. Daarnaast werd het eerste groepsduel in de Champions League vorige week met 4-1 verloren van SSC Napoli. De wedstrijd tussen Liverpool en Ajax staat onder leiding van scheidsrechter Artur Soares Dias uit Portugal.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Frerinho
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Gaat de wedstrijd nu gewoon door? Anders hadden ze het al bekend moeten maken eigenlijk. Dan had Ajax gewoon thuis kunnen blijven.

thijmey1801
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Zou heel gek zijn als de wedstrijd nu nog wordt uitgesteld. Liverpool plaatste zondagavond ook nog een tweet over de ontmoeting met Ajax. Denk dat we er dus gewoon vanuit kunnen gaan dat er morgen wordt gevoetbald op Anfield.

Frerinho
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Top! Ja mee eens dat het anders te last-minute zal zijn.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen