Juventus en AS Roma in evenwicht, Schuurs verslaat Dessers

27 augustus 2022, 20:23

Juventus en AS Roma hebben elkaar zaterdagavond in evenwicht gehouden in Turijn. De thuisploeg nam na twee minuten spelen al de leiding, maar gaf de voorsprong in de tweede helft uit handen. Stadsgenoot Torino wist met Perr Schuurs in de basis af te rekenen met promovendus Cremenose, waar Cyriel Dessers onder contract staat.

Juventus - AS Roma (1-1)

Juventus begon uitstekend aan de topper tegen AS Roma, want spits Dusan Vlahovic wist de Oude Dame na twee minuten spelen al op voorsprong te schieten. En hoe: Vlahovic liet AS Roma doelman Rui Patricio met een fantastisch vrije trap kansloos.

De formatie van Massimiliano Allegri wilde vervolgens doorpakken en leek de voorsprong ook uit te breiden, maar een doelpunt van middenvelder Manuel Locatteli werd door de VAR afgekeurd wegens het maken van hands in aanloop naar de goal. In het tweede bedrijf kwam AS Roma beter voor de dag, dat via Tammy Abraham twintig minuten voor tijd op gelijke hoogte kwam en daarmee direct de eindstand in het Alianz Stadium bepaalde: 1-1.

Cremonese - Torino (1-2)

Perr Schuurs maakte zaterdagavond zijn eerste minuten voor Torino. Tegen Cremonese mocht de oud-Ajacied direct in de basis starten, waardoor een onderlinge ontmoeting Cyriel Dessers ontstond. Het duel begon voor Torino uitstekend, aangezien de club uit Turijn door een eigen doelpunt van Matteo Bianchetti.

In de tweede helft wist Torino, dat fantastisch aan het nieuwe seizoen is begonnen, de score verder uit te breiden. In de slotfase werd het door een goal van Leonardo Sernicola, die de bal kreeg aangespeeld van Dessers, nog even spannend, maar meer goals vielen er niet: 1-2.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl