'Transfer Gakpo nog onzeker, bod van United wordt wel verwacht'

25 augustus 2022, 15:26

Het is een week voor het sluiten van de transfermarkt nog onduidelijk hoe de toekomst van Cody Gakpo eruitziet. Het is volgens het Eindhovens Dagblad de verwachting dat Manchester United een dezer dagen een bod van 50 miljoen uitbrengt op de aanvaller van PSV. 'Alom wordt aangenomen' dat Gakpo woensdag zijn laatste (of een na laatste) wedstrijd voor de Eindhovense club heeft gespeeld.

Gakpo wordt al geruime tijd in verband gebracht met een transfer van Manchester United. Waar eerst de verwachting dat de club van trainer Erik ten Hag zich wilde versterken met Antony of Gakpo, lijkt het er inmiddels op dat voor beide aanvallers een toekomst op Old Trafford is weggelegd. Hoewel United concreet is voor Gakpo en al een persoonlijk akkoord met hem heeft bereikt, is een transfer nog geen uitgemaakte zaak.

Manchester United heeft vooralsnog niet doorgepakt. Het Eindhovens Dagblad schrijft dat volgens Britse bronnen wordt bemoeilijkt vanwege de Financial Fair Play-regels. Manchester United zou eerst nog een speler - bijvoorbeeld Cristiano Ronaldo - van de loonlijst af moeten zien te krijgen om de komst van Gakpo mogelijk te maken. Daarnaast is Manchester United druk bezig met aantrekken van Antony, wat lastig is omdat Ajax hem alleen voor een torenhoge transfersom wil laten gaan.

PSV laat Gakpo ook niet zomaar gaan. De Eindhovenaren hebben een prijskaartje van minstens 50 miljoen euro (inclusief bonussen) om zijn nek gehangen. Bij een vertrek van de aanvaller, die er woensdag niet in slaagde PSV naar de Champions League te loodsen, wil de club een basiswaardige vervanger aantrekken.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen