'Interesse Manchester United in Cody Gakpo enigszins bekoeld'

25 augustus 2022, 08:04

Het is hoogst onzeker of Cody Gakpo de komende week een transfer naar Manchester United maakt. The Athletic schrijft dat de interesse van de Engelse topclub in de 23-jarige aanvaller van PSV enigszins is bekoeld.

Dat heeft volgens het doorgaans goed geïnformeerde medium te maken met het feit dat Manchester United al zijn pijlen richt op Antony. De club van trainer Erik ten Hag vertrouwt erop dat de deal met Ajax snel rondkomt. De Amsterdammers wezen vorige week nog een bod van 80 miljoen euro op de Braziliaanse aanvaller af.

Manchester United is voornemens op korte termijn een nieuw bod uit Antony uit te brengen. Dat bod zal naar verwachting rond de 94 miljoen euro bedragen. Dat is net wat minder dan de vraagprijs die Ajax hanteert voor Antony: 100 miljoen euro. De speler zelf wil per se naar Manchester. Hij is persoonlijk al rond met United en heeft de leiding van Ajax woensdag verzocht binnen 48 uur de deal rond te maken.

Blijft Gakpo bij PSV?

Manchester United is met Antony dicht bij de komst van de gewenste aanvallende versterking. Het is niet ondenkbaar dat de Engelse club ook nog een poging gaat wagen voor Gakpo, maar die kans lijkt wel wat kleiner geworden. Eventuele twijfelaars van de Engelse club heeft de aanvaller van PSV woensdag in elk geval niet kunnen overtuigen: Gakpo speelde ondermaats in de verloren return tegen Rangers (0-1).

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Kramer
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Goh, hij kan het alleen tegen Sparta en fortuna.

LM89JWZ
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Inderdaad. Ik snap echt niet waarom mensen hem zo graag zien blijven. In grote wedstrijden geeft hij nooit thuis. Dan ineens is hij volledig onzichtbaar. Inmiddels is hij ook op een leeftijd waarop hij dit niveau aan zou moeten kunnen, maar het lukt hem simpelweg niet. Deze man gaat ergens op de achtergrond verdwijnen. Spelen in Oost-Europa of een 2e divisie ergens. Toffe speler als je tegen Sparta of Fortuna Sittard speelt inderdaad, maar je wint geen grote wedstrijden met Gakpo. Ze hadden hem beter kunnen verkopen voor de wedstrijden tegen Rangers, toen er nog een flink bedrag op z'n kont zat en met dat geld nieuwe spelers kunnen halen.

Daniels16
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ik snap dat de interesse bekoeld is na de wedstrijden in de CL. Jonge jongen die mentaal dus nog echt moet groeien om in grote wedstrijden er ook te staat ipv tegen eredivisieclubs

Neutraal
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Inderdaad. Als je kijkt Xavi Simons, stond er wel. En was eigenlijk de "klootzak" (positief bedoeld) aan de kant van PSV. Puur mentaliteits kwestie, top of ...

guest
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

hmm

guest
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Zal wel goedkomen

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen