Zaakwaarnemer Matthijs de Ligt neemt voorschot op toptransfer

18 juli 2022, 18:15   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

De overgang van Matthijs de Ligt naar Bayern München is bijna rond. Rafaela Pimenta, de zaakwaarnemer van de 22-jarige verdediger, neemt alvast een voorschot op de toptransfer.

"De transfer van De Ligt naar Bayern München wordt binnenkort afgerond. We moeten Juventus, Andrea Agnelli, Maurizio Arrivabene and Federico Cherubini bedanken, ze hebben de transfers van Matthijs de Ligt en Paul Pogba geweldig afgehandeld", wordt Pimenta geciteerd door diverse Italiaanse media.

De Ligt zal voor zeventig miljoen euro de overstap van Juventus naar Bayern München maken. De transfersom kan door bonussen met nog tien miljoen euro oplopen. In Turijn beschikte de Oranje-international over een contract dat nog twee jaar doorliep. Juventus nam De Ligt in 2019 voor 85 miljoen euro over van Juventus.

De Ligt zou maandag naar München vliegen voor de medische keuring. Als de laatste formaliteiten zijn afgehandeld, tekent hij een contract tot de zomer van 2027. Naar verluidt gaat De Ligt bij de kampioen van Duitsland 17 à 19 miljoen euro per jaar verdienen.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen