'Juventus wil vervanger De Ligt oppikken bij rivaal'

18 juli 2022, 11:31

Juventus staat op het punt om Matthijs de Ligt voor een totaalbedrag van tachtig miljoen euro te verkopen aan Bayern München. De Nederlandse verdediger laat met zijn vertrek een enorme leegte achter, die op korte termijn moet worden opgevuld. Juventus wil het liefst in de buurt winkelen voor zijn vervanger.

Volgens het Italiaanse Tuttosport geldt Gleison Bremer namelijk als een van de voornaamste kandidaten voor de vacature van De Ligt. De Braziliaanse verdediger staat momenteel onder contract bij stadsgenoot en rivaal Torino. De 25-jarige centrumverdediger speelt sinds 2018 voor de Italiaanse Serie A-club, die hem overnam van Atlético Mineiro.

Lees ook: 'Mourinho overtuigt Dybala

Bremer is niet de enige kandidaat die in aanmerking komt voor een transfer naar de topclub. Ook de namen van Gabriel (Arsenal) en Pau Torres (Villarreal) zingen namelijk rond in Turijn. Voor Pau Torres lijkt de grootmacht de portemonnee te moeten trekken. Juve zou niet meer dan vijftig miljoen euro overhebben voor de Spanjaard, die ook wordt begeerd door Tottenham Hotspur.

Juventus beschikt na de verkoop van De Ligt aan Bayern München wel over de nodige financiële middelen. De Oude Dame ontvangt zeventig miljoen euro gegarandeerd, terwijl de transfersom via bonussen nog kan oplopen tot tachtig miljoen euro.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen