Europese toplanden imponeren niet zoals Oranje in Nations League

5 juni 2022, 00:30   Bijgewerkt: 4 juni 2022, 23:56

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op zaterdag 5 juni.

Opleving van drie minuten: Italië en Duitsland delen de punten

Italië blijft wachten op een overwinning in een officiële wedstrijd. De Europees kampioen van afgelopen zomer wist weer niet te winnen. Tegen Duitsland werd het 1-1, waardoor de Duitsers inmiddels tien duels op rij ongeslagen zijn. Een reeks waar de tegenstander alleen maar van kan dromen.

Engeland verliest nipt na fluitconcert van Hongaarse kinderen

De spelers van Engeland zullen terugkijken op een vervelende avond in Hongarije. De spelers werden uitgefloten toen ze knielden als statement tegen racisme. Daarna ging de wedstrijd in de Nations League ook nog verloren: 1-0.

Bergwijn getipt: "Als hij de mogelijkheid krijgt, moet hij dat doen"

Steven Bergwijn moet een transfer maken naar Ajax, als de club een akkoord bereikt met zijn huidige werkgever Tottenham Hotspur. Dat stelt Ruud Gullit. De aanvaller steelt bij het Nederlands elftal telkens de show met zijn doelgerichtheid en balvastigheid, maar in Londen komt hij niet tot nauwelijks aan de bak.

'Barça maakt werk van nieuw Gavi-contract en baalt van Braithwaite'

Gavi kan een nieuw contract tekenen bij FC Barcelona. De middenvelder ligt nog een jaar vast in Catalonië en de club wil voorkomen dat hij transfervrij de deur uitloopt of deze zomer voor een schijntje verkocht moet worden. Het talent kan een vijfjarig contract tekenen in Camp Nou, waar een ontsnappingsclausule van één miljard in zijn verbintenis komt te staan.

Bayern wil Lewandowski niet laten gaan: "Contract is contract"

Robert Lewandowski speelt na de zomer 'gewoon' in de Bundesliga, stelt Bayern München-president Herbert Hainer. De aanvaller heeft aangegeven dat hij graag wil vertrekken en FC Barcelona zou serieus werk van de Pool maken, maar in Duitsland zou er dus nog hoop zijn op een langer verblijf.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen