Lewandowski laat weer zijn ongenoegen over Bayern blijken

24 april 2022, 12:43   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

De vraag of topscorer Robert Lewandowski zijn aflopende contract bij Bayern München nog gaat verlengen, houdt de voetbalwereld al maanden bezig. Lewandowski heeft nog een contract tot de zomer van 2023, maar Bayern München wil hem niet transfervrij laten vertrekken, waardoor een transfer komende zomer wellicht al aanstaande is. Ondertussen blijven de onderhandelingen zeer moeizaam.

De Pool gaf eerder in een interview al aan zich niet gewaardeerd te voelen door de clubleiding van Bayern München. Hij en de club zijn al maanden in onderhandeling over een nieuw contract, maar de aanbiedingen die de club deed, getuigden niet van genoeg respect. Inmiddels heeft Lewandowski in een interview met Sky Sports Deutschland laten doorklinken nog altijd niet tevreden te zijn.

"We gaan binnenkort opnieuw met elkaar om de tafel, maar ik heb eerlijk gezegd geen idee of daar wat uit gaat komen." Vervolgens krijgt hij de vraag of hij een langer verblijf in Duitsland überhaupt ziet zitten. "Het kan beide kanten op, maar de situatie is nu eenmaal niet gemakkelijk. Of de club me graag wil behouden? Vraag dat maar aan Bayern."

Lees ook: Instagram-post vrouw Lewandowski voedt Barça-geruchten

Mocht Lewandowski er inderdaad niet uitkomen met Bayern München, dan lijkt de spits voor een bescheiden bedrag van veertig miljoen euro op te halen te zijn. Naar verluidt is FC Barcelona bovengemiddeld geïnteresseerd in de diensten van Lewandowski, die dit seizoen voor de verandering maar weer eens topscorer van Duitsland werd, met 33 goals in 31 wedstrijden.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen