Feyenoord opgelucht: volle Kuip tegen Marseille

21 april 2022, 13:13

Feyenoord is ontsnapt aan een wedstrijd zonder publiek én zonder een deel van het publiek. Hoewel de Rotterdammers wel worden bestraft door de UEFA vanwege nieuw wangedrag van de eigen fans, mogen er bij de thuiswedstrijd tegen Olympique Marseille wel gewoon aanhangers van Feyenoord aanwezig zijn. Over het uitduel is nog niets gecommuniceerd, maar ook daar lijken er Nederlandse fans welkom.

Dat schrijft het doorgaans goed geïnformeerde 1908.nl althans. Mede omdat Feyenoord nog een voorwaardelijke wedstrijd zonder publiek had staan, werd na ongeregeldheden tegen Slavia Praag gevreesd dat de supporters niet aanwezig mochten zijn bij de halve finale van de Conference League. Dat is niet het geval, hoewel Feyenoord de straf zelf nog moet bevestigen. 

'De club krijgt wel boetes voor misdragingen team (rust), vuurwerk, voorwerpen op veld en blokkeren van de nooduitgangen/trappen', schrijft het medium, maar De Kuip kan in elk geval wel vol zitten donderdag over een week. Hoe hoog de boetes worden, wordt later pas door Feyenoord gecommuniceerd. Zeker is dat de boetepot voor de Stadionclub momenteel al op recordhoogte staat.

Lees ook: Marseille krijgt straf: géén uitverkocht stadion tegen Feyenoord

Straf Olympique Marseille

Waar Feyenoord ontsnapte aan een straf voor de supporters, was dat bij opponent Olympique Marseille anders. De Fransen hebben van de UEFA namelijk te horen gekregen dat ze een deel van hun onderkomen gesloten moeten houden. De reden hiervoor waren de ongeregeldheden begin deze maand in de kwartfinale tegen PAOK in de kwartfinale van de Conference League.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

gstbf
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Gelukkig laat de kaartverkoop maar beginnen

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen