Fabrizio Romano gebruikt fameuze slogan voor Erik ten Hag

18 april 2022, 19:39

Erik ten Hag wordt de nieuwe trainer van Manchester United. Daar bestaat volgens Fabrizio Romano geen twijfel meer over. Met zijn befaamde slogan maakt de transferspecialist melding van de aanstaande overstap: here we go.

Het is inmiddels geen geheim meer dat Ten Hag na dit seizoen de overstap van Ajax naar Manchester United maakt, maar een officiële bevestiging ontbreekt vooralsnog. Romano schrijft op Twitter dat Ten Hag op het punt staat een contract op Old Trafford te tekenen. Mitchell van der Gaag neemt hij waarschijnlijk mee naar zijn nieuwe club.

Waar Ten Hag zo goed als rond is met Manchester United, moet de Engelse club nog wel overeenstemming met Ajax bereiken over de transfersom. De 52-jarige trainer is voor een transfersom van twee miljoen euro op te pikken in de Johan Cruijff ArenA. Zodra United en Ajax overeenstemming hebben bereikt over de transfervoorwaarden, kan de deal worden beklonken. Dat zal vandaag of morgen nog niet gebeuren.

Ten Hag hield in aanloop naar de bekerfinale tegen PSV zijn kaken stijf op elkaar over een overgang naar Manchester United. De verwachting is dat de trainer zich voor vier jaar gaat verbinden bij de Engelse grootmacht en een flinke vinger in de pap krijgt bij het transferbeleid.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen