Manchester United krijgt lof na 'dappere' keuze voor Ten Hag

7 april 2022, 09:02   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Alles wijst erop dat Erik ten Hag komend seizoen aan de slag gaat als hoofdcoach van Manchester United. De huidige trainer van Ajax is topkandidaat om na dit seizoen het stokje over te nemen van interim-coach Ralf Rangnick. Jamie Carragher staat achter de aanstelling van Ten Hag.

Ook Mauricio Pochettino stond op de verlanglijst van de Mancunians, maar de keuze lijkt op Ten Hag te vallen. "Ja, ik denk dat het een goede beslissing is. Ik denk dat het een dappere beslissing is", aldus Carragher bij CBS Sports. "De makkelijke keuze zou Pochettino zijn geweest, omdat hij eerder in de Premier League heeft gewerkt, maar ze hebben gekozen voor een manager die niet in de Premier League heeft gecoacht."

Carragher, die Ten Hag adviseert afscheid te nemen van Paul Pogba en Cristiano Ronaldo, is duidelijk voorstander van de komst van de Nederlander. Niet iedereen kan zich daar echter in vinden. "Ik denk dat Pochettino het goed heeft gedaan in de Premier League", vertelde Wayne Rooney onlangs aan Sky Sports. "Hij kent de Premier League. Als ik uit een van de twee moet kiezen, zou ik voor Pochettino gaan. Hij zou de tijd moeten krijgen om zijn blauwdruk op de club en het team te plaatsen. Als je hem de tijd geeft, denk ik dat hij het goed zou doen."

Toch lijkt United de voorkeur te geven aan Ten Hag. De coach van Ajax heeft naar verluidt onlangs een eerste contractvoorstel ontvangen.

Lees ook: Ten Hag moet Ronaldo de deur wijzen: "Dwing je respect mee af"

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen