Linssen kreeg van Vitesse een betere eerste aanbieding

20 mei 2020, 07:31   Bijgewerkt: 20 mei 2020, 07:57

De eerste aanbieding die Feyenoord Bryan Linssen deed, was zelfs minder dan die van Vitesse. Dat erkent de clubtopscorer van de Arnhemmers zelf. "Feyenoord zou sportief een fantastische stap zijn geweest, maar op mijn 29e moet het ook financieel een stap vooruit zijn", aldus de aanvaller.

Momenteel lonkt voor Linssen een avontuur in de Bundesliga. Edward Sturing, zijn laatste trainer bij Vitesse, is kritisch. "Ik denk dat het voor een aanvaller die naar de Bundesliga gaat, belangrijk is dat je niet bij een club terechtkomt die het hele seizoen tegen degradatie loopt te knokken", zegt Sturing in De Telegraaf. "Zodat je 88 minuten lang mee moet verdedigen en ver van het vijandelijke doel speelt."

Lees ook: Linssen in wachtkamer bij Duitse club: "Heel serieus"

Sturing zou ook lucratieve aanbiedingen serieus overwegen. Zo heeft Linssen aanbiedingen uit het Midden-Oosten en China. "Je moet wel kijken of je tot je recht komt bij een club. Als dat niet zo is, zou ik met zijn leeftijd ook nadenken over wat je kunt gaan verdienen in een ander land. Als hij ergens 1 of 1,5 miljoen netto kan verdienen, is het heel moeilijk om op die leeftijd te zeggen 'laat maar zitten.'"

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen