Streep door transfer: Van Bladeren toch niet naar Helmond

30 augustus 2019, 15:55

Helmond Sport dacht Stan van Bladeren vast te leggen, maar gaat toch niet in zee met de keeper. Alles was al in kannen en kruiken, maar Ajax meldt vrijdag dat er een kink in de kabel is ontstaan. Dat heeft alles te maken met een polsblessure die de doelman parten speelt.

'Uit de medische keuring bleek echter dat de polsblessure van de doelman een langer herstel vergt dan aanvankelijk door Helmond Sport werd gedacht. Dit heeft ertoe geleid dat in gezamenlijk overleg tussen de clubs en met Van Bladeren is besloten dat hij bij Ajax blijft', berichten de Amsterdammers. De 21-jarige keeper had voor een jaar getekend bij Helmond Sport, met de optie op een extra seizoen.

Van Bladeren stond in totaal vijftien keer onder de lat bij Jong Ajax, maar heeft dit seizoen weinig uitzicht op speeltijd door de aanwezigheid van Dominik Kotarski en Kjell Scherpen. "Wij zijn erg blij met het vastleggen van Stan, een keeper met een goede opleiding die hij bij Ajax heeft doorlopen en tevens onderdeel is geweest van verschillende Nederlandse jeugdelftallen", zei algemeen directeur Leon Vlemmings op het clubkanaal van Helmond eerder deze week nog.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen