Vilhena over overlijden moeder: "Soms denk ik er nog steeds aan"

28 november 2018, 18:02

Tonny Vilhena heeft in gesprek met FOX Sports teruggeblikt op een moeilijke periode in zijn leven. Twee jaar geleden verloor de international en middenvelder van Feyenoord zijn moeder en hij is trainer Giovanni van Bronckhorst nog altijd ontzettend dankbaar voor zijn steun. "Ik denk dat Gio veel met me heeft gesproken."

Het overlijden van zijn moeder is door Vilhena nog niet volledig verwerkt. "Als ik eerlijk ben, heb ik soms nog steeds momenten dat ik het niet besef. Het leven gaat maar door, dus je staat niet stil bij wat er is gebeurd. Soms denk ik er nog steeds aan, ook al is het twee jaar geleden."

Trainer Giovanni van Brockhorst zag dat zijn middenvelder het moeilijk had in die periode en stak hem de helpende hand toe. "Ik denk dat Gio veel met me heeft gesproken. Dat had ik wel nodig in die tijd, want ik was zoekende. Uiteindelijk ben ik blij dat ik hier ben gebleven."

Vilhena kon twee jaar geleden namelijk naar clubs in het buitenland, maar besloot mede door de situatie van zijn moeder in Rotterdam te blijven. Daar is hij nog altijd 'superblij' mee. "Als jonge jongen droomde ik altijd om in Feyenoord 1 te spelen. Elke zondag krijg ik nog steeds kippenvel in de tunnel."

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen