Depay terug in basis PSV, ook Pasveer start

23 oktober 2014, 20:10   Bijgewerkt: 23 oktober 2014, 20:22

Memphis Depay staat in de basis bij PSV in de Europa League-wedstrijd tegen Panathinaikos. Hoewel de aanvaller pas net hersteld is van een blessure, mag hij van coach Phillip Cocu aan de aftrap verschijnen tegen de Grieken. Eerste keeper Jeroen Zoet krijgt rust, zijn plek wordt ingenomen door Remko Pasveer.

Depay speelt tegen Panathinaikos zijn eerste wedstrijd sinds 13 september, toen liep hij in het duel met PEC Zwolle een blessure op. De Oranje-international zat sindsdien niet meer bij de wedstrijdselectie. Doelman Pasveer speelt zijn derde officiële wedstrijd van dit seizoen, in Europa League-verband kwam hij eerder in actie in de thuiswedstrijd tegen Shaktyor Soligorsk. Ook had hij een basisplek in het bekerduel met FC Utrecht.

Ten opzichte van de competitiewedstrijd tegen AZ (3-0) keert ook Jeffrey Bruma terug in de ploeg, hij zat afgelopen weekend een schorsing uit. De Fransman Nicolas Isimat Mirin moet zijn plek hierdoor weer afstaan. Opvallend is verder dat Joshua Brenet een kans krijgt rechts achterin, Santiago Arias zit op de bank. Door de rentree van Depay is ook Florian Jozefzoon zijn plek in het elftal kwijt, hij stond tegen AZ nog in de basis.

In de basis bij Panathinaikos staat een oude bekende, voormalig Heerenveen-speler Danijel Pranjic, in de basis. Ook Amsterdammer Ouasim Bouy, afkomstig uit de jeugdopleiding van Ajax, verschijnt aan de aftrap.

De Europa League-wedstrijd in Eindhoven tussen PSV en Panathinaikos begint om 21.05 uur.

Opstellingen

PSV: Pasveer; Willems, Rekik, Bruma, Brenet; Guardado, Hendrix, Maher; Depay, De Jong, Narsingh

Panathinaikos: Steele, Triantafyllopoulos, Koutroubis, Schildenfeld, Nano, Zeca, Donis, Pranjic, Dinas, Klonaridis, Bouy

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen