Zelden gezien: Brian Brobbey met één van de aller-, allergrootste missers uit zijn carrière

20 oktober 2024, 14:52   Bijgewerkt: 20 oktober 2024, 14:58
Foto: © ESPN

Brian Brobbey heeft zondag na negen minuten voetballen in de uitwedstrijd tegen Heracles Almelo een levensgrote kans onbenut gelaten voor Ajax.

Volg Heracles Almelo - Ajax in ons liveverslag!

Brobbey kreeg een ogenschijnlijk niet te missen kans, geboden door Mika Godts. Laatstgenoemde trok de bal laag voor het doel van Heracles, waar Brobbey de bal vanaf een meter of vier voor het intikken had. De spits produceerde echter een bizarre misser en schoot voor een leeg doel hoog naast.

Artikel gaat verder onder video

“Dat was een levensgrote kans voor Brian Brobbey”, becommentarieerde ESPN-commentator Leo Oldenburger. “Hij is zoekend naar de goal. Zo’n bevrijdende treffer, maar zelfs van zo dichtbij zit hij in de fase dat zo’n bal er niet ingaat. Ongekend grote kans voor Brian Brobbey. Een wonder dat het hier geen 0-1 staat.”

De misser van Brobbey kwam Ajax duur te staan, want drie minuten later schoot Luka Kulenovic Heracles aan de overzijde op voorsprong.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Ruud40
Link gekopieerd!
    6
    + 1
avatar

Onvoorstelbare idioterie bij Ajax. Liever verliezen dan erkennen dat Brobbey totaal uit vorm is. Er komt toch een moment dat ook zijn medespelers totaal moedeloos moeten worden van zijn missers.

dilima1966
Link gekopieerd!
    9
    + 1
avatar

Het gaat de verkeerde kant op met Brian Brobbey de ene misser na de andere niet een wedstrijd het is niet te geloven en Waanzinnig zo als saluto weer loop te kloten ik zie hem ook niet beter wordt

Ruud40
Link gekopieerd!
    12
    + 1
avatar

Is zo langzamerhand eigen keuze van Ajax om het zichzelf elke wedstrijd weer zo moeilijk mogelijk te maken. En op deze manier maak je Brobbey ook compleet kapot. Laat hem nog een kwartier staan, kan ie nog één of twee gigantische kansen missen en daarna uit totale fustratie zijn tweede gele kaart pakken. Daar help je die jongen mee, wordt ie vast sterker van. En ik kijk helemaal niet gek op als Ajax dan volgende week met 10 man speelt omdat Brobbey geschorst is en ze niemand hebben om hem te vervangen.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen