Weghorst doet ontboezeming en reageert veelzeggend op vraag over Brobbey

24 oktober 2024, 22:09
Foto: © Ziggo Sport

Wout Weghorst hoopt zondag opnieuw in de basisopstelling te mogen staan bij Ajax. De spits stond donderdagavond aan de aftrap tegen Qarabag en was goed voor een assist en een doelpunt. Zondag treedt Ajax thuis aan tegen Willem II.

Weghorst krijgt van journalist Bas van Veenendaal van Ziggo Sport de vraag of hij genoeg heeft laten zien in Baku voor een basisplek tegen Willem II. “Haha, komt ie weer”, reageerde de spits. “Natuurlijk, ik hoop het. Ik ben er klaar voor. Er is niks lekkerder voor een spits dan scoren en dat doe je nu drie keer op rij. Dat geeft heel veel vertrouwen. Ik wil heel graag zondag spelen.”

Artikel gaat verder onder video

Daarna krijgt Weghorst de vraag of hij klaar is met de vragen over de spitsenstrijd met Brian Brobbey. “Ja, het is een ding. Ik snap niet dat jullie er een keer klaar mee zijn, dat je steeds dezelfde vragen stelt. Maar het is duidelijk dat ik zondag lekker wil spelen en door wil gaan met waar ik mee bezig ben.”

LEES OOK: Zelfs speler van Ajax komt niet door enorme horde beveiligers in Baku

Weghorst doet ontboezeming

Weghorst geeft verder toe dat zijn assist onbedoeld was. Na een van richting veranderd diagonaal schot was het Kenneth Taylor die de 0-1 maakte. “Je moet altijd eerlijk zijn, hè. Nee, ik wilde hem schieten, laag in de verre hoek. Hij raakte volgens mij de kuit van de verdediger, waardoor de bal perfect uitkwam voor Taylor. Ze zeiden wel tegen me: ‘Je moet gewoon zeggen dat het een assist was!’ Maar nee, het was bedoeld als een schot.”

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Opvallende afwezige bij Qarabag - Ajax: 'Waar is hij?!'

Televisiekijkers praten massaal over een verrassende afwezige bij Qarabag - Ajax.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Rudolf21.
Link gekopieerd!
    6
    + 1
avatar

Weghorst gunt Brobbey het licht in de ogen niet. Weghorst is zelf een houten Klaas totaal geen verfijnde voetballer. Zoals ik R21 al vaker aan heb gegeven is hij niet naar Ajax gekomen voor de bank. Farioli krijgt eindelijk zijn zin en gaat Brobbey passeren.. de toekomst heeft verloren van de passanten.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen