Verbazing in tv-wereld: ‘kijkcijfermagneet’ al 38 dagen niet uitgenodigd voor Vandaag Inside

10 oktober 2024, 13:15   Bijgewerkt: 10 oktober 2024, 13:35
Foto: © SBS6

Özcan Akyol lijkt niet meer tot de vaste kern van Vandaag Inside te behoren. De schrijver annex columnist is al sinds 2 september niet meer uitgenodigd bij het programma, zo stipt tv-kenner Tina Nijkamp aan. De afgelopen weken bleek in meerdere uitzendingen al dat er spanningen zijn tussen Akyol en de vaste tafelheren Johan Derksen en René van der Gijp.

“De VI-mannen cancelen niemand volgens eigen zeggen, en dus zullen ze dat ook niet bij Özcan Akyol doen, maar opvallend is het wel. Dit seizoen is Özcan nog maar twee keer tafelgast geweest bij VI (van de 38 uitzendingen tot nu toe)”, schrijft Nijkamp op Instagram. “Zijn optredens waren 26 augustus en 2 september. Ook alweer even geleden dus. In de eerste veertig afleveringen van dit jaar was Özcan zes keer te gast. Bijna eens per week dus.”

Artikel gaat verder onder video

Nijkamp hoopt Akyol spoedig weer aan tafel te zien. “Ik vind hem een leuke tafelgast en hij is ook een kijkcijfermagneet.” Het klopt overigens niet dat er, zoals Nijkamp zegt, geen gasten worden gecanceld door Vandaag Inside. Presentator Wilfred Genee heeft meermaals het bestaan van een zwarte lijst erkend,

LEES OOK: Complete verbazing door beslissing over Vandaag Inside, Johan Derksen reageert

Dat er enige spanningen zijn tussen Akyol en de vaste tafelgasten, bleek wel in de uitzending van 19 september. Johan Derksen verweet Akyol toen slijmgedrag richting andere talkshows. “We hebben hier ook wel eens mensen aan tafel gehad – ik zal geen namen noemen – die dan een talkshow helemaal de hemel in gingen prijzen... En een dag later zat hij er!”, zei Derksen, waarna René van der Gijp bevestigde dat hij doelde op Akyol.

Derksen schold Akyol uit

Ook werden sneren uitgedeeld naar het vermeende ‘filmpje’ dat Akyol claimde gezien te hebben van grensoverschrijdend gedrag van Matthijs van Nieuwkerk. Derksen haalde op 25 september nog maar eens uit naar Akyol vanwege zijn vele talkshowoptredens. “Het is niet omdat hij eerst hier zat, maar Eus wordt wel een beetje een hoer van zichzelf, hè? Die gaat werkelijk óveral zitten, álles doet ie aan mee. Als er geld te verdienen is, dan staat Eus als eerste vooraan.”

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Opvallende vervanger van Van der Gijp genoemd bij Vandaag Inside

Angela de Jong schuift een opvallende vervanger van René van der Gijp naar voren.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Sticks
Link gekopieerd!
    20
    + 1
avatar

En wat is er precies mis met geld verdienen meneer Derksen? En doe je dat zelf niet ook al jaren, terwijl je dan ondertussen te pas en te onpas rondbazuind dat je het eigenlijk een k*tprogramma vindt? Iets met een pot en een ketel...

KoosVerheij23
Link gekopieerd!
    8
    + 1
avatar

Is ook een fantast ook met ik ben vriend van Matthijs

Lorenzo Chiquita
Link gekopieerd!
    9
    + 1
avatar

Eus heeft zich toch wel via de rug van Mathijs opgewerkt in medialand, en hij is maar al te graag in beeld, en logisch dat is simpel voor de pieken.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen