Van Hanegem: 'Eén goede actie, verder deed hij alles verkeerd'

6 oktober 2024, 21:11   Bijgewerkt: 6 oktober 2024, 21:32
Foto: © Ziggo

Het goede resultaat tegen FC Twente (2-1 zege) verbloemt volgens Willem van Hanegem veel bij Feyenoord. Een goede wedstrijd speelde de ploeg van Brian Priske zeker niet; met name de voorhoede maakte weinig indruk op Van Hanegem. De enige speler die hij in positieve zin uitlicht, is middenvelder In-Beom Hwang.

Feyenoord zag ik een halfuur lang proberen als een kip zonder kop FC Twente onder druk te zetten. Werkelijk overal waren ze te laat”, stelt Van Hanegem in zijn column voor het Algemeen Dagblad. “En ik zie in het veld dan ook niemand die zegt dat lukraak naar verdedigers sprinten niet slim is en het probeert aan te passen. Dan bevalt mij In-Beom Hwang nog het meest, dat doelpunt met zijn zwakke been was ook weer zo’n moment dat je denkt dat hij de ploeg beter kan gaan maken.”

Artikel gaat verder onder video

“Winnen terwijl de hele voorhoede zo zwak speelt, dat is dan wel lekker”, erkent de Kromme. “Igor Paixão deed maar weer wat, Ibrahim Osman heb ik nog niet op veel goeds kunnen betrappen en Ayase Ueda is een mysterie.” Ueda opende de score in minuut 28. “Die kopbal was mooi, dat lukte hem ook al tegen NAC, maar verder deed hij eigenlijk alles verkeerd. Terwijl hij nu toch echt een kans van maanden heeft om het te laten zien. Maar het houdt nog niet over.”

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Martijn Krabbendam verrast: 'Hij is een raadsel, echt heel apart'

Journalist Martijn Krabbendam spreekt zijn verbazing uit over een speler van Feyenoord.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

TikTakaTommy
Link gekopieerd!
    15
    + 1
avatar

Van Hanegem heeft wel een punt, maar kom op zeg, die Ueda heeft gewoon tijd nodig. Je kunt niet verwachten dat hij meteen alles goed doet. geef die jongen wat ruimte om te groeien!

DubbeleEspresso
Link gekopieerd!
    12
    + 1
avatar

Ruimte om te groeien? We hebben geen eeuwigheid, Tommy. Feyenoord moet nu presteren, niet over een paar maanden.

Paulito
Link gekopieerd!
    8
    + 1
avatar

Igor Paixão valt tegen dit jaar! Osman kan je nog niet beoordelen. Minteh was gewoon verder in de ontwikkeling. Als \ueda amper goede ballen krijgt?

jurgen😎
Link gekopieerd!
    4
    + 1
avatar

PAixao maakt inderdaad slechte keuzes gekke schoten van moeilijke hoeken en afstanden . Overspelen moet hij ook vaker doen. Ze goals maskeren ze egoïsme soms . Ook vrije trappen moet ie niet meer nemen. Hij is absoluut geen specialist.

Rudolf21.
Link gekopieerd!
    6
    + 1
avatar

Ueda heeft 1 goal gescoord en 2 centrale verdedigers die hun handen vol aan hem hadden. Ondanks zijn lengte gaat hij slim met situaties om en is heel sterk. Had wel echt de 3-0 op de schoen in de eerste helft, zo’n bal moet erin.

devadervanNick
Link gekopieerd!
    6
    + 1
avatar

Ach, zolang ze winnen hoor je mij niet klagen. Maar die Osman, daar moet echt meer uitkomen. Misschien een keer op de bank zetten en kijken of dat helpt.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen