Van der Vaart en Van Basten ergeren zich aan Feyenoorder: 'Lijkt wel een houten klaas'

2 oktober 2024, 21:04
Foto: © Ziggo Sport

De analisten van Ziggo Sport bij de wedstrijd Girona - Feyenoord, Rafael van der Vaart en Marco van Basten, zijn niet te spreken over Ramiz Zerrouki. De middenvelder kwam na 61 minuten het veld in tijdens het duel in de Champions League, maar liet zich weer niet van zijn beste kant zien.

Tijdens de nabeschouwing wil Van der Vaart eerst complimenten uitdelen aan Feyenoord. "Fijn om te zien hoe ze weer echt knokten. Die regen hoorde er ook een beetje bij. Je zag echt iedereen de beuk erin, Timber had nog een hele belangrijke onderschepping op het laatst, Hancko die zich ervoor gooit, Beelen heeft zich goed hersteld met echt een hele goede tweede helft. En ze hebben zonder spits gespeeld."

Artikel gaat verder onder video

LEES OOK: Feyenoord-speler door het slijk gehaald na zeer zwakke eerste helft: ‘Met afstand de grootste miskoop uit de historie’

Van Basten wil vervolgens de aandacht op een specifieke Feyenoorder vestigen. "En we waren ook zeer tevreden over Zerrouki." Van der Vaart is het eens met de cynische opmerking van zijn tafelgenoot. "Ooh, Zerrouki. Bij FC Twente toch best wel een middenvelder die er goed uit zag. Dat lijkt nou wel een houten klaas." Ook fans van Feyenoord waren totaal niet blij toen de Algerijn het veld betrad, lieten zij op X weten. Daarbij moest ook trainer Brian Priske het ontgelden.

Wellenreuther

Hélène Hendriks wil ook de keeper van Feyenoord nog even bespreken. "Hij maakte wel een fout, maar herstelde zich ook goed." De Duitse goalie veroorzaakte een penalty, maar stopte die iets later ook en herstelde zo zijn fout. "Ja, fantastische redding", vindt Van Basten. "Dichtbij de paal, die pakt hij echt geweldig."

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Massale kritiek op Feyenoord-aanwinst na 'kwalijke rol' bij de 0-3 van Bayer Leverkusen

Een aanwinst van Feyenoord maakte geen goede indruk bij de 0-3 van Bayer Leverkusen.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

RWBY
Link gekopieerd!
    19
    + 1
avatar

Ik ben niet altijd met de heren eens, maar ik respecteer hun meningen.

boyke27db
Link gekopieerd!
    13
    + 1
avatar

Wordt nu de hoogste tijd dat Priske eens goed aan zijn verstand wordt gebracht dat hij een team samen moet stellen niet uit zijn vriendjes. Zerrouki wederom de slechtste van het veld. Ueda zeer slecht, Wellenreuther sorry maar onzeker en weer fouten. Dan gaat hij Osman eruit hallen die goed speelde. Verder speelde heel het team wel met veel vechtlust en knokte ze zeer goed voor de overwinning. Wel een zeer vreemde wedstrijd maar Feyenoord heeft wel de punten door vechtlust wat we nu weer zagen.

RWBY
Link gekopieerd!
    19
    + 1
avatar

@boyke27db Ik ben niet helemaal met jou eens maar de overwinning en die 3 punten zijn heel belangrijk.

Rudolf21.
Link gekopieerd!
    24
    + 1
avatar

Toch zonde wint Feyenoord na 22 jaar weer eens een Europese uitwedstrijd in de CL. Kan je naar 2 gefrustreerde Ajacieden kijken. Ben maar op zoek gegaan naar Sticks. Heeft iemand hem al gevonden ?

Ajeto!
Link gekopieerd!
    13
    + 1
avatar

Om heel eerlijk te zijn, ik zit ook niet op Van Hooijdonk te wachten. Van Bronckhorst vond ik altijd wel fijn als analist maar die heeft een club. Been heeft een contract bij ESPN. En helaas doet Jan Boskamp het niet meer maar dat is met zijn leeftijd ook wel weer te begrijpen. Er blijven dus weinig smaken over

Rudolf21.
Link gekopieerd!
    9
    + 1
avatar

Royston Drenthe zag ik laatst ook bij Ziggo als ik t goed heb. Genoeg keuze of oud spelers die ze kunnen polsen. Heb je toch niet zo goed gezien Ajeto! Jammer.

Ajeto!
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

Ja.... daar kwam niet veel zinnigs uit. Boularouz is ook een beetje aan de negatieve kant. Misschien Elia maar polsen. Die heeft wel tijd over sinds hij is weggelopen na zijn wisselbeurt

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen