Vernietigend oordeel over Ajax én Feyenoord: 'Het lijkt echt nérgens op'

8 oktober 2024, 15:00
Foto: © Talpa

Valentijn Driessen is niet onder de indruk van het niveau van de Eredivisie - en dan met name dat van Ajax en Feyenoord. In de online rubriek In de Wandelgangen van Vandaag Inside trekt de chef voetbal van De Telegraaf fel van leer over het spel van beide topclubs.

In de uitzending van maandag liet Johan Derksen zich zeer negatief uit over het niveau van de Nederlandse competitie. Driessen kan zich daar volledig in vinden, zegt hij in de nabespreking met presentator Wilfred Genee en bargast Chris Woerts. "Die analyse had ik vier weken geleden al gemaakt", begint de journalist.

Artikel gaat verder onder video

"Als je gisteren Feyenoord ziet, en je ziet Ajax... Ik was dan bij Feyenoord, het lijkt echt nérgens op. Ze weten écht niet wat ze aan het doen zijn. Zelfs Quinten Timber gaf toe dat ze allemaal maar wat deden in de eerste helft. Maar in de tweede helft precies hetzelfde, hoor. Dat was niet alleen zo in de eerste helft", vervolgt Driessen.

Het vermeende povere spel ten spijt, mochten beide topclubs afgelopen weekend wél gewoon drie punten bijschrijven. Feyenoord rekende zondagmiddag in de eigen Kuip af met FC Twente, dat op een 2-1 nederlaag werd getrakteerd. Ajax ging met een 1-1 tussenstand de blessuretijd in tegen FC Groningen, maar door een goal én een assist van invaller Wout Weghorst werd FC Groningen alsnog op de knieën gedwongen in de Johan Cruijff ArenA: 3-1.

Video - Bekijk hieronder In de Wandelgangen met Valentijn Driessen en Chris Woerts

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Ibrahim Afellay: 'Veelzeggend dat juist hij de lijnen uitzet bij Ajax en nu enorm gemist wordt'

Ondanks de goede resultaten ziet Ibrahim Afellay nog geen duidelijke lijn in het spel van Ajax.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Grote Markt
Link gekopieerd!
    14
    + 1
avatar

Heerlijk die Driessen neemt in één adem Ajax en Feyenoord op de korrel, PSV, Twente en Utrecht, Oranje komen nog. Voorheen werd alleen Ajax altijd door hem geslachtofferd en de niet-Ajaxliefhebber conformeert steeds met zijn opmerkingen en nu is zijn club aan de beurt. Heerlijke ontwikkeling dit. Er moet langzamerhand een cordon sanitaire tegen Driessen door de clubs worden gedaan. Driessen is gif.

Rudolf21.
Link gekopieerd!
    11
    + 1
avatar

Ja en de enige die wakker ligt van Driessen ben jij zelf. Denk je dat de clubs hem serieus nemen? Vorig seizoen probeerde hij t keer op keer tegen Arne Slot alleen viel jou dat niet op waarschijnlijk weet je waarom? Omdat Arne Slot hem recht in zijn gezicht keer op keer uitlachte. Vandaar dat ie nog steeds een hekel aan Slot heeft waarschijnlijk.

Grote Markt
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Voor nogmaals je geheugen, je praat alsof Slot nog steeds bij/van/voor Feyenoord is. Slot is al weg, nu is Priske voor hem in de plaats en ik ben benieuwd hoe Priske het zal opnemen tegen Driessen. En doe nou niet zo bijdehand, word wakker Slot heeft niets meer met Feyenoord te maken, net zo min als met AZ en PEC. Teren op roem van voorbijgaande aard is het enige dat bij jouw blijft hangen, is dus niet veel.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen