Bizar seksschandaal in Turkije: uitgelekte video leidt tot levenslange schorsing vrouwelijke scheidsrechter (24)

9 oktober 2024, 23:03
Foto: © @elifkaraarslan_17 - Instagram

Turkije is in de ban van een bizar seksschandaal, zo meldt onder meer De Telegraaf. Hoofdrolspelers zijn de 24-jarige vrouwelijke scheidsrechter Elif Karaarslan en de 61-jarige official Orhan Erdemir, die in een uitgelekte video het bed met elkaar delen.

Karaarslan ontkent zelf dat zij in de video te zien is. Haar advocaten komen zelfs met een opvallende beschuldiging: "Een gemonteerde video is gepubliceerd op sociale media, compleet gemaakt met AI vanaf iemand anders account. Rekening houdend met deze montagevideo, gemaakt met kwaadaardige en opzettelijke bedoelingen, vormt deze een bedreiging voor iedereen in de toekomst", citeert bovengenoemde krant uit een statement van de juristen.

Artikel gaat verder onder video

Voormalig scheidsrechter Erdemir, die tussen 1992 en 2002 tien jaar lang internationale wedstrijden floot onder de vlag van de FIFA, is ten einde raad. "De eer van familie, mijn sociale contacten en de gemeenschap van scheidsrechters is weg. Naast de financiële schade is de emotionele schade niet te beschrijven."

Voetbalbond TFF heeft inmiddels ingegrepen: Karaarslan is levenslang geschorst. Een beslissing die ze 'tot het laatst' zegt te gaan bevechten.

Reacties

Sticks
Link gekopieerd!
    5
    + 1
avatar

Nog een paar jaar en dan gaan 99% van de berichten op deze website alleen nog maar over randverschijnselen in het voetbal: hoe is het met de vriendin van Kenneth Taylor, Michiel Kramer: op het veld een keiharde speler maar thuis houdt hij van diamond painting, Denzel Dumfries trouwt met zijn jeugdliefde Marijke, en spiegeleieren bakken met Johan Derksen. Dat idee.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen