Studio Voetbal vreest na opmars Hwang voor het einde van een andere Feyenoorder

6 oktober 2024, 22:59   Bijgewerkt: 6 oktober 2024, 23:05
Foto: © Studio Voetbal

De opmars van In-Beom Hwang kan weleens het einde betekenen voor Ramiz Zerrouki bij Feyenoord, zo denkt Arno Vermeulen. Ruim een jaar geleden kwam Zerrouki voor zo’n zeven miljoen euro van FC Twente naar Feyenoord, maar hij heeft de hoge verwachtingen nooit kunnen waarmaken. Hwang, ook voor zeven miljoen euro gehaald, lijkt echter wel een schot in de roos.

Zondag maakte de Zuid-Koreaanse middenvelder de 2-0 voor Feyenoord tegen FC Twente met een fraai afstandsschot. Guus Hiddink, voormalig bondscoach van Zuid-Korea, is onder de indruk. “Ik ken deze jongen niet, maar hij heeft al wat ervaring in Europa. Ik vind het positief dat hij zich opwerpt als leider. Ik heb met Koreanen gewerkt, het zijn normaal heel bescheiden jongens. Maar ik zag hem een paar keer met zijn handen wijzen naar ploeggenoten.”

Artikel gaat verder onder video

Pierre van Hooijdonk ziet dat Hwang in recordtempo is uitgegroeid tot een sleutelspeler bij Feyenoord. “Het is prachtig dat deze speler, die tegen Bayer Leverkusen voor het eerst in de basis stond, in twee of drie wedstrijden de spelverdeler van Feyenoord is geworden. Iedereen levert alle ballen bij hem in. Samen met Timber is hij een beetje de kapitein op het schip.”

LEES OOK: Verbijstering om zuivere speeltijd bij Feyenoord - FC Twente: ‘Dit is krankzinnig weinig’

Vervolgens wijst Vermeulen naar het verminderde perspectief voor Zerrouki. “Dit is een beetje het einde van Zerrouki, toch?” Van Hooijdonk antwoordt: “Die viel in en was een paar keer ongelukkig. Ze hebben Zerrouki gehaald voor zeven miljoen, Ivanusec voor een soortgelijk bedrag, Ueda voor 8,5 miljoen… Ik denk dat je op geen van die drie spelers nog winst maakt.”

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Giménez liep vlak voor deadline toptransfer mis: 'Voor mij staat de deur nog steeds open'

Feyenoord-spits Santiago Giménez was op 30 augustus jongstleden nog dichtbij een absolute toptransfer.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Rudolf21.
Link gekopieerd!
    5
    + 1
avatar

CL ervaring en international Algerije. Te Kloese vind vast wel een leuke club voor Zerrouki.

Paulito
Link gekopieerd!
    3
    + 1
avatar

Seizoen duurt lang, op 3 fronten en hij is international. behoud zijn waarde wel.

Dexi
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Misschien moet Feyenoord Zerrouki maar tentoonstellen in het museum genaamd 'Mislukte Transfers aan de Maas'! Voor die 7 miljoen kunnen de supporters die er behoefte aan hebben ernaar kijken.

svl
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Als je die behoefte hebt, kun je beter een seizoenskaart van onze vrienden uit Amsterdam nemen. Lekker overdekt alleen af en toe niet toegankelijk als de Toppers optreden. Maar even serieus, mislukte transfers ga je nou eenmaal altijd hebben. Soms een schot in de roos en soms een misser. Dat verlies op 1 of meerdere spelers is ook relatief, als je maar zorgt dat je de "koopjes" voor een veelvoud doorverkoopt.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen