Studio Voetbal ligt gigantisch onder vuur: 'Er moet nú een crisisvergadering komen!'

14 oktober 2024, 10:30
Foto: © Studio Voetbal

Voetbalprogramma Studio Voetbal heeft zondagavond dramatische kijkcijfers behaald. Tina Nijkamp, die dagelijks alle kijkcijfers analyseert, begrijpt er niets van dat het programma van de NPO momenteel zo weinig mensen weet aan te sporen om te kijken.

"Studio Voetbal scoort helemaal dramatisch", schrijft Nijkamp met koeienletters op haar Instagram-pagina. De voormalig zenderbaas is overduidelijk geschokt door de extreem lage kijkcijfers voor het programma, dat gepresenteerd wordt door Sjoerd van Ramshorst: "Met 325.000 kijkers het slechtst bekeken programma van de dag! Hoe kan dit?", vraagt Nijkamp zich af.

Artikel gaat verder onder video

LEES OOK: Arno Vermeulen speelt met vuur in Studio Voetbal: 'Er gaan mensen nu heel boos worden'

De voormalig zenderbaas vindt dat er ingegrepen moet worden: "Er moet echt een crisisvergadering komen. Vorig seizoen scoorde het 250.000 kijkers meer! Waarom wil niemand meer kijken? Ook qua uitstraling is dit toch geen NPO 1-programma meer", zo vindt Nijkamp, die in Studio Voetbal meer een programma ziet voor op NPO 3.

Het is niet de eerste keer dat Nijkamp haar zorgen uitspreekt over Studio Voetbal, want de mediapersoonlijkheid heeft zich al vaker uitgelaten over de lage kijkcijfers van het programma.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Hans van Roest
Link gekopieerd!
    9
    + 1
avatar

"Mediapersoonlijkheid" #nuffsaid

0laf
Link gekopieerd!
    22
    + 1
avatar

Voetballoos weekend, lijkt me logisch dat kijkcijfers niet super zijn. Ff nadenken als je dagelijks kijkcijfers analyseert.

Grote Markt
Link gekopieerd!
    19
    + 1
avatar

Zondagavond, de meeste kijkers maken zich op voor de volgende maandagwerkdag en het tijdstip moet naar 20.30 uur, is nu veel te laat.

Theo Kerkhoff
Link gekopieerd!
    11
    + 1
avatar

Zondag vindt ik ook, veel te laat ,mag vroeger

Dhr. Reuring
Link gekopieerd!
    12
    + 1
avatar

Dan ‘concurreren’ ze met ESPN, dat mag niet.

Zozo
Link gekopieerd!
    19
    + 1
avatar

Net zoals het aanvangstijdstip van de Champions Leaque wedstrijden. Waarom niet om 20.15 beginnen. Er zijn heel veel mensen die de volgende dag om zes uur uit bed moeten.

Copa
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

nee zeker niet vroeger. Nu pas tijd voor rust. Maar ja ik ben wel gepensioneerd

Kenner 2024
Link gekopieerd!
    11
    + 1
avatar

Misschien wat mensen aan tafel vervangen die niet clubgebonden hun mening kunnen geven en interessante gasten uitnodigen. Wat moet die hersenloze Kramer aan tafel doen, is dat de vd Gijp van Studio Voetbal, loozer!! Affelay, v Hooydonk, Janssen en Sjoerd v Ramshorst weg saneren en Hiddink, Kieft, v Hanegem en Alex Pastoor uitnodigen als gasten. Presentatie door Tom Egberts 👍

R
Link gekopieerd!
    4
    + 1
avatar

Er moet bij de NPO bezuinigd worden, met dit programma kunnen ze beginnen. De mening van Arno Vermeulen over de 17-jarige Yamal uit Spanje vind ik volledig overbodig.

Copa
Link gekopieerd!
    4
    + 1
avatar

Als je naar de "kenners"kijkt dan is het te verklaren waarom geen hond (meer) kijkt Stekelenburg, gewoon een journalist, wiens werk is verslag doen van wedstrijden.......... ik zit niet te wachten op zijn mening Hooidonk en Vaart, die dureven niets te zeggen, alleen de kijker pleasen..........ik zit niet te wachten op gezllig gewauwel, dan naar RTL4 Affelay, die spreekt woorden uit die hij uit zijn hoofd heeft geleerd en heeft gekopieerd van Kees Jansma, ......ik zite hier niet op te wachten dan wacht ik wel op Kees Jansma zelf, (Zombie) Arno Vermeulen, hehe eindelijk een die zegt wat hij zelf vindt. Kan je het mee eens of oneens zijn, maar wel oprecht Gisteren tv aangedaan, het eerste wat ik zag was die jongen van RKC.........gelijk tv weer uitgedaan en Youtube muziek geluisterd

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen