Stefan de Vrij komt met huidige gedachten over een terugkeer naar Feyenoord

8 oktober 2024, 17:48
Foto: © Imago

Stefan de Vrij is ingegaan op een mogelijke terugkeer naar Feyenoord. De centrale verdediger is momenteel nog tevreden bij Internazionale in Italië, maar de 32-jarige Nederlander speelt daar wel steeds minder.

Dit seizoen maakte De Vrij nog maar 113 Serie A-minuten voor de Italiaanse landskampioen. Na een hamstringblessure op het begin van het seizoen, kreeg hij maar één basisplaats toegewezen van trainer Simone Inzaghi. Toch is de ervaren kracht een gewaardeerde speler in Milaan. "Zolang ik een belangrijke rol blijf hebben, heb ik het super naar mijn zin bij Inter", vertelt hij in gesprek met Voetbalzone. "Het is een topclub die meedoet om de prijzen."

Artikel gaat verder onder video

LEES OOK: International van Feyenoord raakt geblesseerd en moet zich afmelden

Feyenoord-fans zouden De Vrij graag willen zien terugkeren in De Kuip. In Rotterdam doorliep de international de jeugdopleiding en speelde hij tot 2014. Uiteindelijk kwam hij tot 154 wedstrijden voor Feyenoord 1. Wanneer er naar een mogelijke terugkeer wordt gevraagd, geeft hij een niet al te positief antwoord. "Ik durf dat nu nog niet te zeggen, maar mijn vrouw is bijvoorbeeld niet Nederlands. Dus in Nederland wonen is zelfs ook nog een dingetje, met het weer en zo." Hier lees je meer over de Moldavische echtgenoot van De Vrij, Doina Turcanu.

De international, die zich momenteel met Oranje voorbereidt op Nations League-wedstrijden, heeft in Milaan nog een contract tot volgend jaar zomer, met de optie voor nog een jaar. De Vrij laat het allemaal rustig op zich afkomen. "Ik zeg niet dat ik liever in Italië blijf hangen, maar er zijn heel veel dingen die je in zo’n keuze meeneemt. Omdat ik nog een contract bij Inter heb en af ga wachten wat er daarna gaat gebeuren, denk ik daar ook nog niet op die manier over na. Ik focus me volledig op Inter.”  

Wat zou jij doen als je Stefan de Vrij was?

Laden...
350 stemmen

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Wieffer baalt achteraf van keuze bij Feyenoord: 'Is mijn eigen fout geweest'

Mats Wieffer betreurt achteraf dat hij alles op alles heeft gezet om vorig seizoen de bekerfinale met Feyenoord te kunnen spelen.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen