Ron Jans noemt opvallende speler: ‘Ik zou echt heel graag met hem willen werken’

28 oktober 2024, 09:12
Foto: © Studio Voetbal

Ron Jans hoopt in de toekomst nog een keertje te mogen werken met Noa Lang. De aanvaller van PSV was dit weekend wederom onderwerp van gesprek, na zijn doelpuntviering tegen PEC Zwolle (6-0). Jans geniet echter van zulke spelers, zo geeft hij aan bij Studio Voetbal.

Lang kende een fraaie week, met een doelpunt tegen Paris Saint-Germain en een treffer tegen PEC Zwolle. Zijn manier van juichen, in combinatie met een opvallend interview zorgden echter voor gespreksstof bij voetbalminnend Nederland. “Weet je wat het is? Die jongen kan gewoon heel goed voetballen. Hij heeft eigenlijk alles wat je wilt van een buitenspeler. Hij zoekt altijd de actie en daar houd ik wel van”, begint Theo Janssen.

Artikel gaat verder onder video

LEES OOK: Van Bommel verbaast zich over goedgekeurd doelpunt PSV: 'Ongelooflijk, dit kan niet'

“Mensen zijn alleen heel erg kritisch op de dingen eromheen”, gaat Janssen, die de juichactie van Lang na zijn goal tegen PEC Zwolle als voorbeeld aanhaalt. “Van mij hoeft dat niet. Je bent aan het voetballen en met je werk bezig. Hij hoeft geen reclame te maken op het voetbalveld”, vervolgt hij. Jans: “Bij Twente vonden ze hem een lieve jongen. Hoe hij zich presenteert vind ik allemaal bijzaak”, zegt de trainer van FC Utrecht.

“Ik zou echt heel graag met hem willen werken, en me dan verdiepen in dingen die hij allemaal doet. Waar dat allemaal vandaan komt”, gaat Jans verder. “Dan krijg je van mij 23 ‘Noa Lang’s’ erbij”, reageert Pierre van Hooijdonk. “Doe maar niet, dan krijg ik teveel gesprekken”, knipoogt Jans. “Ik vind het wel wat hebben. Als hij in het veld maar zijn dingen doet”, sluit Jans af.

‘Anders in zijn hoofd’

Van Hooijdonk zou Lang altijd meenemen bij het Nederlands elftal. “Zeker. Wat Theo aangeeft: hij is een fantastische buitenspeler, maar hij is een beetje anders in zijn hoofd dan de meeste mensen", zegt de analist.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Noa Lang maakt handgebaar naar televisiekijker, Luuk de Jong moet ingrijpen

PSV'er Noa Lang maakte na zijn doelpunt tegen AZ een handgebaar waar Luuk de Jong niet blij mee was.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

DubbeleEspresso
Link gekopieerd!
    15
    + 1
avatar

Ron Jans wil met Noa Lang werken? Tja, wie niet. Die jongen heeft flair, maar soms lijkt het alsof hij denkt dat hij in een soap speelt. Misschien kan Jans hem wat nuchterheid bijbrengen.

PSVikky23
Link gekopieerd!
    16
    + 1
avatar

een beetje drama hoort erbij toch? Zolang hij maar blijft scoren voor PSV,mag hij van mij elke week een showtje opvoeren

GroteMarktGroningenРибний ринок
Link gekopieerd!
    7
    + 1
avatar

Zo is het ook Vikky23, van mij mag hij zo veel shows opvoeren als hij wil, hij beschadigt niemand, alleen gasten die jaloers op Lang's waarde voor PSV zijn, zij ergeren zich groen en geel aan hem.

Verrevakveteraan
Link gekopieerd!
    9
    + 1
avatar

Statistisch gezien is Lang een van de betere buitenspelers in de Eredivisie, maar zijn gedrag kan afleiden van zijn prestaties. Misschien moet hij zich meer op zijn spel concentreren dan op zijn zijn interviews.

vleermuis
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

ben jij blind ofzo?! bayern munchen spelers melden zich bij snack zwolle zelfs messi is geweest..wie ikke??voetballen in zwole neuh ikke niet hoor..neuk ik zou niet durven nou goed..oh jah ik herinner nog wat..ik zou wereldkampioen worden en zogezegt zogedaan

vleermuis
Link gekopieerd!
    3
    + 1
avatar

ah met noa lang wil ik ook wel een keertje voetballen

Tostitijger
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ron Jans en Noa Lang, dat zou een mooie combi zijn. misschien kan Jans hem leren hoe je een tosti maakt zonder dat het een drama wordt

RustigeReinier
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Interessant dat Jans zich niet stoort aan het gedrag van Lang. Misschien ziet hij het als een uitdaging om hem te coachen. Het zou een goede match kunnen zijn, mits Lang openstaat voor feedback.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen