Ron Jans krijgt door Priske-uitspraak vertrouwen in stunt tegen Feyenoord

25 oktober 2024, 14:36   Bijgewerkt: 25 oktober 2024, 15:04
Foto: © Imago

Ron Jans heeft vertrouwen in zijn FC Utrecht, dat het aankomende zondag in de eigen Galgenwaard gaat opnemen tegen Feyenoord. De Rotterdammers ontvingen veel complimenten na de overwinning bij Benfica van afgelopen woensdag (1-3).

In gesprek met ESPN laat Jans weten het duel met veel interesse gevolgd te hebben. "Ik heb echt genoten", vertelt de trainer van FC Utrecht enthousiast. Jans schat de Portugese tegenstander hoog in. "Benfica had nog met 4-0 van Atletico Madrid gewonnen. Maar het was niet alleen de score (waarmee Feyenoord won, red.), die was dik en dik verdiend en had misschien nog wel hoger kunnen uitvallen."

LEES OOK: Feyenoord bereikt principeakkoord met sterkhouder over contractverlenging

Artikel gaat verder onder video

Feyenoord zag in Lissabon twee doelpunten afgekeurd worden. Ayase Ueda zag een goal niet door gaan door een overtreding, terwijl Gernot Trauner buitenspel stond, vlak voordat hij een doelpunt maakte. "Ik denk wel dat de VAR-beslissingen terecht waren. Maar het was echt heel goed", complimenteert Jans Feyenoord nog eens.

De trainer van FC Utrecht heeft geen angst voor de ploeg van Brian Priske, die zondag op bezoek komt. "Als we een resultaat halen, wordt de prestatie alleen maar groter. Een paar weken geleden heerste er een heel ander sentiment rondom Feyenoord. Maar ze hebben volgens de trainer (Priske, red.) hun beste wedstrijden al gespeeld. Dus nu kan het alleen maar minder." Als nummer twee van de Eredivisie zal FC Utrecht zondag aan het duel beginnen. Opponent Feyenoord staat met zes punten minder op de vierde plaats.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Feyenoord-speler maakt 'belachelijke' indruk: 'Een van de beste die ik zie'

De analisten van Ziggo Sport zijn lyrisch over een uitblinker van Feyenoord tegen Benfica.

Wat wordt zondag het resultaat bij FC Utrecht - Feyenoord?

Laden...
493 stemmen
It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Rudolf21.
Link gekopieerd!
    20
    + 1
avatar

Beloofd een leuke eredivisie wedstrijd te worden met een vol Galgenwaard die gebrand zullen zijn om hun 2e plaatst te verdedigen.

gtsb 2.0
Link gekopieerd!
    19
    + 1
avatar

Ik mag die jans wel . Ookal was het heel goed woensdag . Zondag beginnen we gewoon weer op 0-0. Utrecht uit (thuiswedstrijdje voor mij ) gaat gewoon heel lastig worden . Stugge ploeg dat utrecht. We zullen weer op en top scherp moeten zijn

Laurens1
Link gekopieerd!
    20
    + 1
avatar

Utrecht uit is al jaren lastig voor elke tegenstander. Toch verwacht ik voor Feyenoord een “walk in the park”.

jurgen😎
Link gekopieerd!
    18
    + 1
avatar

ik hoop dat Feyenoord gewoon de druk erop blijft houden en weer slimme keuzes maakt in het pasen. Geen gekke dingen hou het simpel en snel. Weet iemand nog als er blessures zijn want bueno en lotomba waren toch wel helemaal op aan het einde.

Copa
Link gekopieerd!
    12
    + 1
avatar

Achteraf zullen we horen dat Utrecht tot de 0 - 3 goed mee kwam, maar toen de 0 -4 viel toen was het over. De 1-4 deed er niet meer toe. Maar Jans kennende zal hij zo snel mogelijk dit van zich afzetten en zeggen dat ze nog steeds in de top drie staan Utrecht is kansloos

ERIMIR
Link gekopieerd!
    9
    + 1
avatar

Ik schat de kracht van Feyenoord hoger in dan van Utrecht. Als ze hun niveau van woensdag tegen Benfica halen, gaan ze winnen.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen