René van der Gijp komt niet meer bij na interview Wytse van der Goot: ‘Dit kan écht niet!’

4 oktober 2024, 10:34   Bijgewerkt: 4 oktober 2024, 11:41
Foto: © Talpa

René van der Gijp heeft met grote verwondering zitten kijken naar de programmering bij Ziggo Sport van woensdagavond, zo vertelt hij donderdag in Vandaag Inside. Tijdens de voorbeschouwing van GironaFeyenoord deed presentator Wytse van der Goot namelijk een interview met een labrador, de mascotte van de thuisploeg.

“Ik had het zelf niet gezien, maar mij werd door de redactie het filmpje opgestuurd”, begint Van der Gijp bij Vandaag Inside. “Toen dacht ik dat het van het programma van Martin Gaus, Natte Neuzen, was.” Natte Neuzen is een tv-programma uit de jaren ‘90 waarin de behendigheid en gehoorzaamheid van honden wordt getest. “Die Wytse van der Goot, die staat gewoon een labrador te interviewen”, gaat de oud-voetballer verder, waarna de studio in lachen uitbarst bij het zien van een afbeelding uit het interview.

Artikel gaat verder onder video

LEES OOK: Johan Derksen maakt Sierd de Vos met één opmerking belachelijk

“Dit kan écht niet, vind je dit kunnen?”, vraagt Van der Gijp zich lachend af. “Dit was op de tv, hè. Dit is uitgezonden”, benadrukt hij. Johan Derksen ziet ook nog wat opvallenders aan het interview. “Daar is hij voor naar het buitenland gereisd”, stelt De Snor.

LEES OOK: René van der Gijp ziet het somber in voor één iemand na Slavia - Ajax: 'Dit gaat niet werken'

Labrador van Hélène Hendriks

Nadat het fragment met Van der Goot voorbij was, ging het ook in de studio van Ziggo Sport weer over honden. “Ze hebben het toen nog een half uur over de labrador van Hélène (Hendriks, red.) gehad”, gaat Van der Gijp verder. “Van Basten vroeg toen naar de kleur, ze heeft een gele.” Ziggo heeft sinds dit jaar de rechten voor alle Europese competities, waar ze volgens Wilfred Genee goed gebruik van maken. “Ze baten ze wel uit op deze manier.

© Ziggo Sport

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Johan Derksen wil niet Francesco Farioli, maar 66-jarige coach als hoofdtrainer van Ajax

Ajax heeft de ideale trainerskandidaat laten lopen, denkt Johan Derksen.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Rudolf21.
Link gekopieerd!
    13
    + 1
avatar

Feyenoord speelde dan wordt er amper over Feyenoord gepraat of nabeschouwd. Voorbeschouwing wist vd vaart alles te vertellen over Girona hij durfde niet te zeggen dat het 5-0 zou worden maar hij was er zeker van. Na de wedstrijd zo snel mogelijk na de reclame om even bij te komen van de winst tegen Girona.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen