PSV-supporters dringen tóch PSG-stadion binnen maar stuiten op onaangename verrassing

23 oktober 2024, 08:28
Foto: © Imago

Ondanks het feit dat PSV geen uitsupporters mee mocht nemen naar het bezoek aan PSG in de Champions League, is een onbekend aantal fans van de club er dinsdagavond tóch in geslaagd het Parc des Princes binnen te komen. Eenmaal in het stadion wachtte hen echter een onaangename verrassing.

Naar aanleiding van rellen die vorig seizoen uitbraken rond het bezoek van PSV aan RC Lens, besloten de Franse autoriteiten dat er geen Nederlandse supporters welkom waren bij het duel in Parijs - én in de stad. PSV en de fans spanden daarop een kort geding aan, waarin de rechter de club ook in het gelijk stelde, maar vanwege 'veiligheidsissues' besloten de Eindhovenaren tóch geen fans mee te nemen naar het uitduel in de Lichtstad.

Artikel gaat verder onder video

LEES OOK: Noa Lang scoort en blinkt uit bij PSV, maar bij de start van zijn interview gaat het over iets héél anders

Een aantal supporters had daar echter lak aan en besloot evenwel een poging te wagen hun club in het Parc des Princes aan te moedigen, zo blijkt uit een tweet van Voetbal Ultras. "Meerdere PSV-supporters waren toch binnengekomen in het stadion van PSG, ondanks het bizarre verbod", leest het. Eenmaal binnen wachtte hen echter een verrassing: "Helaas was de Nederlandse politie ook aanwezig om deze personen aan te wijzen, die vervolgens uit het stadion werden verwijderd."

LEES OOK: PSV dankt Lang én Benítez en houdt Paris Saint-Germain knap op gelijkspel

Honderd procent waterdicht was die methode echter niet, zp blijkt althans uit de comments onder de tweet van Voetbal Ultras. Een twitteraar claimt namelijk dat kennissen van haar ('met de dochters') 'gewoon' in het stadion zouden hebben gezeten. Een andere twitteraar stuurt een foto die zo te zien vanaf de tribune van het Parc des Princes gemaakt is en schrijft: 'Genoten en niks van gemerkt!'.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 PSV krijgt gelijk van Franse rechter, maar neemt tóch geen fans mee naar Parijs

PSV is door de Franse rechter in het gelijk gesteld in het kort geding dat was aangespannen rond het verbod op uitsupporters in Parijs.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen