Priske hoort van wangedrag Feyenoord-fans, maar geeft opvallende reactie

6 oktober 2024, 18:31   Bijgewerkt: 6 oktober 2024, 19:16
Foto: © Imago

Joseph Oosting en Brian Priske zijn zondagmiddag op de persconferentie geconfronteerd met het wangedrag van de supporters van Feyenoord in De Kuip. Er waren in Rotterdam tijdens de gehele wedstrijd overduidelijk vuurwerkgeluiden te horen, waarmee de supporters van Feyenoord spotten met de vuurwerkramp van 13 mei 2000 in Enschede, waarbij 23 mensen om het leven kwamen. Alle twee de trainers kregen er echter niets van mee.

"Nee, sorry, maar ik ben ook een beetje doof volgens mij", zegt Oosting, als hij op de persconferentie de vraag krijgt of hij de vuurwerkgeluiden in De Kuip heeft meegekregen: "Ik heb dat niet meegekregen. Het is jammer. Dat is natuurlijk wel een impact bij ons in Enschede", doelt de coach van de Tukkers op de vuurwerkramp van 24 jaar geleden.

Artikel gaat verder onder video

Ook Feyenoord-trainer Brian Priske werd logischerwijs gevraagd naar de vuurwerkgeluiden in De Kuip. De nieuwe trainer van de Rotterdammers kiest er echter niet voor om zijn mening te geven, aangezien hij net als Oosting niets van de geluiden van de supporters van Feyenoord heeft meegekregen.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Massale walging om Feyenoord-fans: 'Om je kapot te schamen, misselijkmakend'

De supporters van Feyenoord zorgden voor boosheid in De Kuip tijdens de wedstrijd tegen FC Twente.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Copa
Link gekopieerd!
    20
    + 1
avatar

Verschrikkelijk als het naar deze ramp verwijst Maar is dat wel zo? Ik hoop uit de grond van mijn hart dat het niet zo is. Ik ben geen Feyenoord fan, maar kon de laatste twee jaar wel genieten van hun spel net als vandaag. Lekker snel, maar dit dit gat mij veel en veel te ver. 90 punten in mindering €250.000 boete

Feyenoord1908
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Wat een dom gelul, gebeurt over en weer.Pak die sit ins aan morgen gvd schandelijk

Rudolf21.
Link gekopieerd!
    12
    + 1
avatar

Gaan we nu ook aan beide trainers wat vragen bij teksten als bommen op Rotterdam? Of hamas? Voordat ik iedereen over me heen krijg het valt ook niet goed te praten alleen trainers zijn toch met een wedstrijd bezig? En het feit dat de trainers het niet opgevallen was zegt ook genoeg. Klein groepje. Volgende keer ook even vragen wat ze van de vlaggen vonden ?

GabrielleX01
Link gekopieerd!
    13
    + 1
avatar

Ben het zowaar gewoon met je eens, trainers gaan echt niet letten op wat een selectief groepje misschien loopt te scanderen, ze zijn bezig met wat er op het veld gebeurt

Rudolf21.
Link gekopieerd!
    3
    + 1
avatar

Pas maar op straks ga je nog van me houden.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen