Pijnlijk: basisspeler bij PSG - PSV krijgt een 2 als rapportcijfer

23 oktober 2024, 00:04
Foto: © Imago

Ousmane Dembélé heeft dinsdagavond een zeer matige indruk achtergelaten in de wedstrijd tussen Paris Saint-Germain en PSV in de Champions League. De Fransman miste een aantal grote kansen en liet zich in de aanloop naar de openingstreffer van Noa Lang zeer eenvoudig aftroeven door Olivier Boscagli. Dembélé zijn optreden wordt dan ook beoordeeld met het rapportcijfer 2.

PSG telde vorig jaar zomer vijftig miljoen euro neer voor de komst van Dembélé, die na zijn transfer van Borussia Dortmund naar FC Barcelona in de zomer van 2017 de hoge verwachtingen geen moment kon waarmaken. PSG durfde het desondanks met de blessuregevoelige buitenspeler aan. Na een moeizame start groeide Dembélé uit tot een belangrijke kracht in het elftal van trainer Luis Enrique, met onder meer twee doelpunten in het tweeluik met zijn oude club FC Barcelona in de kwartfinales van de Champions League.

Artikel gaat verder onder video

Dembélé eindigde zijn eerste seizoen in Parijs op zes doelpunten en veertien assists in 42 wedstrijden in alle competities. Dit seizoen staat de teller na acht wedstrijden op vier doelpunten en vijf assists. Hij had zijn seizoenstotaal dinsdagavond in de thuiswedstrijd tegen PSV kunnen opkrikken. Zo raakte hij in de eerste helft van dichtbij de lat en hielp hij niet heel veel later de volgende grote kans om zeep. Die gemiste kansen én zijn negatieve aandeel in de openingstreffer van Lang maken dat hij van Get Football News France een 2 krijgt voor zijn optreden.

LEES OOK: Noa Lang scoort en blinkt uit bij PSV, maar bij de start van zijn interview gaat het over iets héél anders

“De Franse international miste in de eerste helft meerdere kansen en was te passief bij het in ontvangst nemen van de bal vóór de onderschepping die tot het doelpunt van PSV leidde. Hij toonde zich in de tweede helft vóór zijn wissel wel iets scherper, maar het was nog steeds niet genoeg voor een speler van zijn status op een Champions League-avond”, zo leest het. Dembélé ontvangt het laagste rapportcijfer van alle spelers bij PSG. Er zijn slechts vier voldoendes uitgedeeld, aan doelpuntenmaker Achraf Hakimi, Marquinhos, Willian Pacho en João Neves. Laatstgenoemde leverde een schitterende assist op Dembélé, maar de aanvaller deed er niets mee (zie de beelden hieronder).

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Noa Lang kijkt na AZ - PSV de camera in en spreekt vier woorden

Noa Lang lijkt bepaald geen spijt te hebben van zijn doelpuntviering in de wedstrijd tussen AZ en PSV.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

lizalobo
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

Ik verdien online veel geld ($ 150 tot $ 200 per uur) vanaf mijn laptop. De eerste maand ontving ik een cheque van $ 24673, dit online werken is eenvoudig en ongecompliceerd, u hoeft niet naar kantoor, het is uw werk thuis online. Op dit moment is deze vacature iets voor jou. Ik ben er meer dan zeker van dat je het beste resultaat behaalt. kopiëren Hier.................... >>>>>>>> https://da.gd/geld1

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen