Oranje onder vuur: Duitse media zien grote verschil tussen Koeman en Nagelsmann

15 oktober 2024, 07:58
Foto: © Imago

Het Nederlands elftal heeft maandagavond weinig indruk gemaakt op de Duitse media. De ploeg van Ronald Koeman wordt als 'ongestructureerd' weggezet, terwijl de Duitse formatie van Julian Nagelsmann juist geroemd wordt om de 'stabiliteit' van het systeem

'De Nederlanders, die het moesten stellen zonder hun aanvoerder Virgil van Dijk, speelden ongestructureerd', vond Sport1. Hoe anders was dat aan de kant van de Duitsers, zo zag Die Welt. In tegenstelling tot Koeman krijgt Nagelsmann het wel voor elkaar om - ondanks de nodige afwezigen - een 'stabiel' Duitsland de wei in te sturen.

Artikel gaat verder onder video

"Het Duitse B-team slaagt voor de test tegen Nederland. Ook de verzwakte ploeg van Julian Nagelsmann overtuigt. Duitsland speelde niet zo spectaculair als een maand geleden in de heenwedstrijd, maar Nagelsmann mag niet ontevreden zijn. Het systeem is zo stabiel dat het ook bij vijf wijzigingen niet uit elkaar valt", merkt de krant op.

LEES OOK: Wesley Sneijder wil Brian Brobbey en Joshua Zirkzee niet meer in de spits bij Oranje

Bild zag dat Oranje nauwelijks tot kansen wist te komen in München: "Hoewel negen spelers ontbraken door een blessure, domineerde Duitsland. Het enige gevaar van de halve finalist van het EK kwam van Leipzig-ster Xavi Simons, die in de 77ste minuut de lat raakte. In de slotminuten loste Donyell Malen nog een schot. Meer niet", zag de Duitse sportkrant.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Van Hanegem walgt van landgenoten en steunt Van Basten: 'Hij mag het niet zeggen, maar heeft wel gelijk'

Willem van Hanegem kan zich niet aansluiten bij de mensen die liever Brian Brobbey dan Joshua Zirkzee bij het Nederlands elftal in de spits zien spelen.

Vind jij dat Ronald Koeman de juiste coach is voor het Nederlands elftal?

Laden...
243 stemmen
It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Zozo
Link gekopieerd!
    22
    + 1
avatar

En waar is op gebaseerd, dat Nederland zo maar even van Duitsland zou winnen? Het is een groep middelmatige voetballers en dat geeft middelmatige resultaten en niets meer.

Laurens1
Link gekopieerd!
    3
    + 1
avatar

De Duitsers hebben gewoon meer drive en onverzettelijkheid. Daarom duurde de oorlog ook zo lang! De over mijn lijk mentaliteit is bij ons, het het Calvinistische volk, niet aangeboren en zal ook nimmer een eigenschap worden, helaas!

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen