Noa Lang komt met grote woorden voor NOS-camera: 'Als ik fit ben...'

27 oktober 2024, 08:40
Foto: © NOS

Aan zelfvertrouwen geen enkel gebrek bij Noa Lang, die na de 6-0 zege van PSV op PEC Zwolle van zaterdagavond voor de camera's van de NOS een grote uitspraak doet. "Ik weet: als ik fit ben, dat sowieso niemand in Nederland mij stopt. En ik denk niemand in Europa."

Lang is weer helemaal terug bij PSV, nadat hij ook bij de start van zijn tweede seizoen kampte met fysieke ongemakken. De afgelopen week kwam hij in de Eredivisie-topper bij AZ (1-2 winst) eenmaal tot scoren voor de Eindhovenaren. Dat deed hij vervolgens óók op bezoek bij Paris Saint-Germain in de Champions League, waar PSV een verdienstelijk punt uit het vuur sleepte (1-1). Tegen PEC tekende Lang zowel voor een goal als een assist.

Artikel gaat verder onder video

LEES OOK: ESPN-studio lacht om Jan Joost van Gangelen, die het accent van Noa Lang opmerkelijk nadoet

NOS-verslaggever Philip Kooke vraagt na de wedstrijd of Lang nu 'bulkt van het zelfvertrouwen'. "Ik heb altijd genoeg zelfvertrouwen, daar hoeft niemand zich bij mij zorgen om te maken", antwoordt de 25-jarige buitenspeler grijnzend. "Ik weet: als ik fit ben, dat sowieso niemand in Nederland mij stopt. Niemand in Europa, als ik fit ben." Kooke stelt vast: "Dan heb je genoeg zelfvertrouwen." Lang: "Dat is zoals ik ben, dat interesseert me niet. Dat zeg ik gewoon."

LEES OOK: Hans Kraay junior zegt Noa Lang keihard de waarheid: ‘Kun je verdomme niet een keer…’

Niet alleen met zijn voetballende kwaliteiten vestigt Lang de aandacht op zich. Minstens zo vaak gaat het in de media over zijn manier van juichen na een doelpunt, of zijn muziekcarrière (Lang bracht deze week in samenwerking met Ronnie Flex een nieuw nummer uit. Zijn doelpunt tegen PEC vierde hij door een shirt te tonen met het opschrift '9+1 Noano', een verwijzing naar de lyrics uit het nummer. "Ik had van te voren gevraagd of ze dat klaar konden leggen aan het mediateam, dan weet ik al dat ik ga scoren", zegt Lang. "Ik wist precies waar hij lag, ik ben ook entertainer, toch? Ik ben voetballer, maar ik ben ook een beetje gek, soms", grinnikt de PSV'er. Het moment is echter nabij dat hij zijn doelpunten weer 'gewoon' gaat vieren, belooft Lang: "Het is nu even leuk, natuurlijk. Het is gewoon een hype, maar ik ga het niet het hele jaar doen natuurlijk. Het is nu even leuk, gewoon. Een beetje mensen gek blijven maken elke week, daar hou ik wel van", aldus Lang.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Noa Lang maakt handgebaar naar televisiekijker, Luuk de Jong moet ingrijpen

PSV'er Noa Lang maakte na zijn doelpunt tegen AZ een handgebaar waar Luuk de Jong niet blij mee was.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Mike
Link gekopieerd!
    25
    + 1
avatar

Die kerel is een verdomd goede voetballer. Maar al dat andere... stel je voor dat hij zo beter had kunnen zijn door fulltime bezig te zijn met zijn beroep. Nu heb ik zijn talent voor rappen ook nooit kunnen waarderen (misschien zeggen andere het wel andersom) maar door al die randzaken is hij voor mij een TikTokker. Van gehoord, maar niet belangrijk.

Sticks
Link gekopieerd!
    27
    + 1
avatar

Veel mensen vinden Lang een oervervelend mannetje en dat vind ik zelf ook, maar hij heeft wel degelijk de kwaliteiten om een heel goede voetballer te zijn. Ik denk dat zijn grilligheid en zijn gedrag hem ook wel een beetje in de weg zitten. Daarbij heeft ie blijkbaar een grote honger naar aandacht, een beetje wat Depay ook heeft. Dat gaat dan toch ten koste van waartoe hij in staat zou kunnen zijn in het voetbal. Als ie zich 100% gefocust zou hebben op de sport, had ie wellicht al in een grotere competitie in Europa gespeeld.

Vriendje Stokvis
Link gekopieerd!
    3
    + 1
avatar

Is lang soms familie van je? Jij bent ook aandachtsgeil oervervelend en zo zijn er nog wel meer overeenkomsten storm sticks crimson .

Sticks
Link gekopieerd!
    33
    + 1
avatar

Hahahahaha daar hebben we het overbakken palinkje weer! Leuk hoor die mening van jou. Heerlijk. Ik hoop dat je je nog heel vaak gruwelijk aan me ergert, dat heb ik het liefst. Gooi het er maar uit die opgekropte haat. Lekker man.

jurgen😎
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

ooooohhhh wat was dat Buhriesjuh Stil !!!!!! ooooohhhh wat was dat Buhriesjuh Stil !!!!!! ooooohhhh wat was dat Buhriesjuh Stil !!!!!!

Klantenservice
Link gekopieerd!
    22
    + 1
avatar

Dan hoop ik echt dat hij zo snel mogelijk fit wordt. In het Nederlands elftal kunnen we wel uemand gebruiken die 'niet te stoppen is'. Naar mijn mening is hij in zijn carriere tot nu toe nog niet een speler geweest, die door niemand in Europa te stoppen is. Hij heeft dus blijkbaar een hele lange aanloop nodig om fit te worden. Al best een aantal jaren mee.bezig blijkt dus. Hopelijk kost het niet veel tijd meer.

boyke
Link gekopieerd!
    2
    + 1
avatar

Je moet Sticks met een korreltje zout nemen @Stokvis. Hij vind zich enorm belangrijk. Op elk stuk reageert hij hier wel als de staatsjournalist. Soms heeft hij gelijk en soms geheel niet. Laat die jongen toch schrijven als hij dat leuk vind. Vind je het niet leuk gewoon zijn tekst overslaan en niet op reageren. Er zijn hier wel ergere personen die op elkaar aan het fitten zijn wat echt onnodig is. Je club verdedigen mag maar niet ten alles en andere te kwetsen. Sticks doet het soms op een leuke manier ook en mag zijn eigen mening gerust ventileren .

Sticks
Link gekopieerd!
    17
    + 1
avatar

Volgens mij vind jij jezelf ook nogal belangrijk als je je de moeite doet om wat over mij te gaan schrijven. Je weet niks van mij joh. Hou je fijn met jezelf bezig.

jurgen😎
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

met valse accounts zichzelf verdedigen mensen beledigen likes op zn eigen domme commentaar geven vind jij soms op een leuke manier?? Briesjuh sticks hendriks heeft totaal geen ene verstand van voetbal maar probeert mensen die voor het eerst reageren gelijk af te kappen. Dat jochie doet alsof hij op nivo gespeeld heeft maar dat is niet zo. Ik heb hem een paar keer een voetbaltechnische vraag gesteld en daar kon hij geen antwoord opgeven . En zielig figuur zonder sociaal leven buiten Fc update om . Wij zijn zeg maar zn enige vorm van vrienden.

Sticks
Link gekopieerd!
    19
    + 1
avatar

Zeg klein kind, je denkt toch werkelijk niet dat ik ook maar 1 voetbalinhoudelijke vraag van jou ga beantwoorden terwijl jij tegen mij onophoudelijk niet verder komt dan "wat is die briesjuhhhh stilllll"??? Wat denk je nou zelf eigenlijk met je puberale gedrag? Zout lekker op joh. Ik heb NUL interesse in jou gemelk.

jurgen😎
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

ooooohhhh wat was dat Buhriesjuh Stil !!!!!! ooooohhhh wat was dat Buhriesjuh Stil !!!!!! ooooohhhh wat was dat Buhriesjuh Stil !!!!!!

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen